Българката Величка Недялкова бе отличена от Международния олимпийски комитет с

...
Българката Величка Недялкова бе отличена от Международния олимпийски комитет с
Коментари Харесай

Българка с престижна награда от Международния олимпийски комитет

Българката Величка Недялкова бе отличена от Международния олимпийски комитет с извънредно влиятелната премия " За цялостни заслуги " по време на връчването на наградите " Golden Rings " за най-хубаво отразяване на олимпийските игри в Токио. Тя е дълготраен чиновник на Българска национална телевизия, отговаряща за излъчването на огромни интернационалните продукции като олимпийски игри, международни и европейски шампионати по футбол и други.

През 90-те години на предишния век Недялкова се утвърждава като един от водещите международни потенциали по тв отразяване на огромни спортни събития, изискващи огромен капацитет, софтуерен и човешки запас и логистика. Нейната експертиза, голяма продуктивност и полиглотски умения са видяни от управлението на ZDF и тя от няколко десетилетия е измежду най-ценните фрагменти и главен продуцент на немската социална телевизия при директните излъчвания от целия свят.
 Международният олимпийски комитет купува от китайската ваксина Международният олимпийски комитет купува от китайската ваксина
Председателят на МОК Томас Бах съобщи, че ще даде на всички участници в Олимпийските игри в Токио и Зимните олимпийски игри в Пеки...

Наградите се провеждат от за разпространение и награждаване на отлични достижения в излъчването на олимпийските игри. Победителите бяха избрани от интернационално жури, ръководено от члена на МОК Анант Сингх, който е водещ експерт във филмовата, телевизионната и медийната промишлености, ръководител на Комисията по връзките на МОК и член на Комисията по Олимпийските канали на МОК и Комисията за цифрови технологии. Церемонията по награждаването се състоя в централата на МОК в Лозана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР