Българката Валентина Димитрова завърши на 10-та позиция в спринта на

...
Българката Валентина Димитрова завърши на 10-та позиция в спринта на
Коментари Харесай

Валентина Димитрова с 10-то място в спринта на световното по биатлон за девойки

Българката Валентина Димитрова приключи на 10-та позиция в спринта на 7.5 км при девойките до 21 години по време на Световното състезание по биатлон за младежи и девойки в Шчучинск, Казахстан.

Родната състезателка повали всички 10 цели и със устойчиво ски тичане закономерно откри място измежду най-хубавите 10 в днешния старт, което ѝ обезпечава положителни изходни позиции за утрешното гонене.

Бронзовата ни медалистка в същата дисциплинираност от европейското състезание за девойки преди по-малко от месец Лора Христова пък през днешния ден позволи две неточности и в последна сметка финишира на 17-та позиция на закъснение от близо две минути по отношение на победителката Селина Гротиан от Германия, която също повали 8 от 10-те цели.

Последната българска представителка в днешния спринт Стефани Йолова пък се подреди 51-ва, откакто направи общо три пропуща при визитите си на огневия рубеж.

По този метод и трите ни биатлонистки заслужиха място в преследването на следващия ден (12 март), което започва в 10.10 часа и ще може да го наблюдавате по Българска национална телевизия 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР