Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба на Стария континент. Новата

...
Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба на Стария континент. Новата
Коментари Харесай

„Мис Най-вдъхновяваща жена на Европа“. Тя е българка и вече има внуче

Българката Сияна Йорданова стана най-красивата баба на Стария континент. Новата „ Мис Най-вдъхновяваща жена на Европа “ е от Варна и е на 52 години. Тя има две деца и една внучка.

Завършила е компетентност „ Национална и корпоративна сигурност “, само че работи в областта на строителството и недвижимите парцели.

През последните години се занимава със основаване на картини и статуи. Участва интензивно в доста благотворителни организации. Основната ѝ задача е еднакъв достъп до висше обучение на деца с увреждания и в неравностойно състояние.

Преди няколко дни Сияна Йорданова печели състезанието в Будапеща измежду яростна конкуренция от цяла Европа.

„ Аз до последно не имах вяра, че ще получа каквото и да е отличие, защото въпреки всичко пристигам от една дребна България и нямах никаква поддръжка ”, споделя Сияна.

Победителката споделя, че в този конкурс надалеч не е определяща единствено визията. „ Имаше конференция, в която презентирахме себе си, своята татковина и своята активност. Това беше половината от оценката ”, изяснява тя.

„ Бях оценена поради своята активност, както и поради метода, по който говорех за моята татковина. Моята дребна, само че красива България “, споделя още Сияна Йорданова.

Тя има две деца и внучка, най-изненадан от успеха обаче е бил нейният наследник. „ Децата ми ме поддържат “, уточни още Мис Вдъхновение за Европа.

Тя към този момент гледа и към международната корона в Атланта: „ Там ще съставлявам Европа, както и моята дребна България. В един конкурс, който е под мотото „ Красотата, която въодушевява “. Конкурс за дами с кариера, които въодушевяват и наподобяват обичайно “, сподели тя в ефира на.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР