Българката се казва Силвия и е работила в сайта myfreecams.com.

...
Българката се казва Силвия и е работила в сайта myfreecams.com.
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Ново Масово Убийство, България В Шок! Всичко Е Заради Горещата Силвия! Изби Цялото Си Семейство!

Българката се споделя Силвия и е работила в уеб страницата myfreecams.com. Двамата с Амато траяли онлайн връзката си и в twitter. Семейството на американеца обаче било срещу. Това съгласно прокуратурата бил и претекстът на Амато да избие околните си.

Прокуратурата открива телата на бащата на Грант - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и на брата Коуди, на 31 години, които били в дома си в Чулуота, Флорида, в петък, 25 януари. Градчето се намира покрай Орландо.

На идващия ден шерифите водят на разпит Грант. Той е обвинен, само че не е задържан тогава. Кадрите от разпита демонстрират 29-годишния Амато спокоен и без страсти. Той нито един път не покачва гласа си, само че изрично отхвърля да има нещо общо с закононарушението.

От показанията излиза наяве, че Амато имал скандал с татко си, който схванал, че той продължава скрито връзката с българката в интернет.

Разправията траяла три часа, до момента в който Грант си събирал багажа да се изнася. Той твърди, че майка му и брат му са пробвали да успокоят обстановката, само че безрезултатно. Но Грант продължава да отхвърля, че е умъртвил фамилията си.

На третия час от изявлението проверяващите демонстрират на Амато фотоси от мястото на престъплението с труповете на татко му, майка му и брат му. Във видеото виждаме Амато да клати главата си, да покрива лицето си с ръце и наподобява, че се бори със сълзите си.

" Баща ти те е нападнал и ти си се опитал да се защитиш? ", пита единият детектив.

" Не, не съм направил нищо от това ", дава отговор Амато.

В идващия час детективите се пробват да накарат мъжа да признае, само че безрезултатно. Те му споделят, че може да го схванат, в случай че Амато се е защитавал от татко си, който го е тормозил, само че не схващат за какво е умъртвил майка си и брат си, който постоянно му е помагал и го е защитавал.

" Нямам отговор за нищо друго ", дава отговор Амато

Детективите означават, че той не наподобява да съжалява за случилото се. " Не знаеш дали се чувстваш зле за това, което си предизвикал на твоето семейство? ", пита единият детектив.

" Аз съм упрекван за всичко през последната половин година. Аз се пробвах да продължа напред в положителна посока и всеки ден ми се подсещаше за всички проблеми, които съм предизвикал още веднъж и още веднъж, само че няма нищо, което да направя, с цел да трансформира това ", дава отговор Амато.

От прокуратурата демонстрираха и писмо, което той е написал до шестима другари, които познавал от онлайн група за порно, в което се извинява за лъжите, които им споделил. " Моето семейство научи за нея (Силвия, бел. ред.), за уеб страницата и за всички пари, които съм похарчил ", написа Амато в писмото. Той признава още, че не карал BMW, а Honda Accord, живеел с родителите и брат си, а не самичък, и не бил професионален покерджия, а някогашен медицински чиновник, който бил уволнен след обвинявания, че откраднал приспивателното пропофол.

Амато написа това писмо някъде след 9 януари, когато излиза от клиниката за секс и онлайн зависимости, в която го праща фамилията му. Той признава, че е останал там, до момента в който е могъл, за " да убедя фамилията ми, че съм добре и може да ме пуснат ".

В писмото Амато признава, че може да поддържа връзка със Силвия единствено през персонални известия в twitter, само че не и в уеб страницата. Мъжът бил изцяло унищожен от прекъсването на контакта с българката. " Не мога да действам обикновено без нея, написа той. -

" Никога няма да я преживея "

" Мразя се за всичко, което сторих, и мразя мисълта, че в никакъв случай няма да съм с нея още веднъж ", написа още Амато. " След всичко, което дадох и пробвах, с цел да бъда с нея... Просто не мога да проумея по какъв начин ще бъда без нея. "

В първия разпит пред служителите на реда Амато признава, че българката вземала по 90 жетона за минута и че той харчил по $600 за 5,000 жетона, с които прекарвал по 4 часа на вечер да я гледа онлайн. Той вземал парите от татко си и брат си, на които казвал, че били, с цел да промотира собствен онлайн бизнес. Разследващите пресметнали, че Амато е прекарал общо 11 дни в заплатен порно чат с българката.

Два дни след първия разпит детективите арестуват Грант Амато за тройното ликвидиране. В разпита преди ареста, възложен ни от прокуратурата като звуков файл, детективите споделят, че са разкрили видео и мемоари на фамилията, от които излиза наяве, че те са се страхували от него и са водили сметка за всички пари, които са му дали. Преди да щракнат белезниците, той още веднъж споделя, че не може да признае за закононарушението.

В друго видео от първия разпит на Амато в деня след убийствата при него влиза третият брат, Джейсън, който живее настрана.

Джейсън: - Окей, знаеш какво се е случило, допускам?

Грант: - Да.

Джейсън: - Ще те запитвам в прав текст, ти нямаш нищо общо с това?

Грант: - Не.

И малко по-късно:

Джейсън: - Трудно ми е да си показва, че може да стигнеш до тази точка, само че кого мога да обвинявам? Как ще открием кой е направил това?

Грант: - Не знам. Нямам никакви отговори.

По време на разглеждането на гаранцията на Грант в края на март прокуратурата уточни, че в това видео Джейсън на няколко пъти упреква непосредствено брат си за тройното ликвидиране. Грант нито един път не отхвърля да е направил закононарушението и съгласно прокуратурата това съставлява индиректно самопризнание.

" Всичко води към обвинения и никой различен, уточни прокурор Стоун. - Никой различен не е имал проблеми с жертвите. "

Защитникът на Амато обаче показва, че макар някои неистини по време на първия разпит за местонахождението на клиента му в разнообразни моменти проверяващите не са показали никакви физически доказателства, които да го свързват с закононарушението. " В нито един миг от разпита той не признава, че е бил замесен в този трагичен случай ", споделя юрист Джеф Дауди.

Срещу Грант Амато има три обвинявания за преднамерено ликвидиране от първа степен.

Прокуратурата желае смъртното наказване

" Това не е някаква драма. Това е най-голямата покруса в моя живот и аз съм неправилно упрекнат ", написа до кореспондент от локална медия през март Амато.

В съда единственият му жив брат Джейсън се обръща към него: " Може би нямаше да съумея да те спра. Може би щеше да ме нараниш и мен. Но най-малко щях да знам какво се е случило. "

" Ще се апелирам за теб, братко. Защото не мога да се апелирам за мама, баща или за Коди повече ", приключи показанията си Джейсън.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР