Българката Линда Зечири се класира за втория кръг на сингъл

...
Българката Линда Зечири се класира за втория кръг на сингъл
Коментари Харесай

Линда Зечири се класира за втория кръг в Саарбрюкен

Българката Линда Зечири се класира за втория кръг на сингъл дами на интернационалния шампионат по бадминтон от сериите Супер 100 в немския град Саарбрюкен с награден фонд 90 хиляди $.

Зечири победи белгийката Клара Ласо с 21:4, 21:15 за 22 минути. Следващата й съперничка е номер 3 в схемата Кърсти Гилмор (Шотландия). В друга среща от шампионата българката Христомира Поповска отстъпи пред номер 1 в схемата Каролина Марин (Испания) с 9:21, 6:21 за 19 минути. Испанката е олимпийска, трикратна международна и четирикратна европейска шампионка.

Стефани Стоева и Габриела Стоева са сложени под номер 1 в схемата на двойки дами. Сестрите са шампионки в шампионата от 2018 година. Те почиват в първия кръг, а във втория на следващия ден ще играят с Клара Граверсен и Наташа Антонисен (Дания).

На двойки мъже българите Иван Русев и Илиян Стойнов отпаднаха в първия кръг, откакто късно нощес изгубиха от Максим Брио (Франция) и Йона ван Ниувкерке (Белгия) със 17:21, 20:22 за 33 минути. По-късно през днешния ден Иван Русев ще играе на сингъл против швейцареца Жоел Кьониг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР