Българка в Дания преживява истински ужас, след като установява, че

...
Българка в Дания преживява истински ужас, след като установява, че
Коментари Харесай

Майка на българче разказа как учителите бият деца в Дания

Българка в Дания претърпява същински смут, откакто открива, че върху детето й е било оказвано принуждение. Кошмарът се оказва още по-голям, тъй като схваща, че синът й е бил измъчван от самите учители.

Ето какво споделя на стената си във Facebook Христина:

"Взех си детето през днешния ден с това от учебно заведение! Снимки от пръстови отпечатъци върху ръката на 11-годишен!

Когато се обадих на шефа, той не подвигна, върна ми позвъняване след 2 часа, че историята е друга, само че и тук е огромната драма, аз бях в учебното заведение. Отидох да взема ключа от у дома и всичко стана за 5 мин.

Когато споделих, че желая да го видя един от учителите влезе и пристигна по-късно да ми каже да изчакам. Пак се върна в стаята и пристигна различен преподавател, който ми изяснява, че синът ми бил "цяла заран провокативен! "!

Докато говорехме, синът ми се появи на вратата и двама учители го издърпаха в другата стая! Скочиха след тях и виждам един от тях седи на пода с ръце на главата, а други двама го вкарали в стая и го дърпат!

Влетях вътре и споделих, че си потегля с мен! При което ми се скараха, че по време на пандемия не ми е позволено да влизам в учебното заведение!

Казах, че в случай че до 5 секунди не се появи на вратата, ще вляза отново. Идва той, насълзен и без телефон. Било му наказване! Тръгнах да се връщам, при което той изтича да си го вземе - очевидно към този момент съм изглеждала даже и за него страшна.

Вкъщи направих фотосите. Бяха по - забележими преди да се приберем, само че отново се вижда какъв брой неправилно е отношението от учителите! Звънях в общината, където изпратих и фотосите! Говорих и с полицията и на следващия ден ме чака среща с Детския департамент.

Обадих се и на други родители, които споделиха за случаи на редовно принуждение над деца от същия клас и рефренното опрощение на учителите и шефа, че децата лъжат! Сега ще имаме среща за обща тъжба и среща с организации за отбрана правата на детето.

Това е в Дания! Страна, в която насилието е неразрешено. От полицията ми споделиха, да не го адресирам повече в това учебно заведение и че ще се образува разследване - следствие и прочие Сега, ще се успокоя, ще преспя и ще напиша мейл със фотосите до няколко датски медии! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР