Българка бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на конкурса

...
Българка бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на конкурса
Коментари Харесай

Красива и талантлива: Биляна – тийнейджърка №1 в света

Българка бе провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в света на състезанието Miss International Teen Princess 2017 в Тайланд.

16-годишната Биляна Лазарова смая публиката освен с хубостта си, само че и с осъществяване на баладата на Adele - "Someone like you ".

Пред Bulgaria ON AIR Биляна показа, че когато е на сцената се усеща най-добре, а огромната ѝ обич, която я кара да се изявява пред аудитория, е музиката.

"Имах съмнения, че ще печеля, само че не тъй като съм самонадеяна или тъй като си мислех, че съм най-хубавата, а тъй като се откроих с това, че аз бях единственото европейско момиче, с такива черти... Още първия ден победителката от предходната година, момиченце на 5-6 годинки, ми сподели: "Ти изглеждаш като живо Барби ". Когато чух името си, се почувствах горда и щастлива, само че не и сюрпризирана ", описа Биляна.

Всъщност този конкурс е последният за младото момиче. Сега Биляна гледа в бъдещето, а то е обвързвано с музика.

"На 10 август излиза новият ни сингъл с Кристо: "Сладко и солено ". Това е един извънредно положителен и чист план, без непотребен вулгаризъм, без непотребна дивотия, във всичко е вложено доста обич, доста съвременен план. Мисля, че ще ни се получи, тъй като е юридически с готовност ", увери Биляна.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР