България Започна поетапно пускане на водата в Стрелча От тази

...
България Започна поетапно пускане на водата в Стрелча От тази
Коментари Харесай

Започна поетапно пускане на водата в Стрелча

България Започна поетапно стартиране на водата в Стрелча От тази заран водоподаване има към всички квартали, само че водата е с неприятно качество и може да се употребява единствено за санитарно-хигиенни потребности  Надежда Неменски 12 юни 2019, 10:38 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Започна поетапно стартиране на водата в Стрелча
Започна поетапно стартиране на водата в Стрелча
 Положението в Стражица остава бедствено
Положението в Стражица остава бедствено
 Сидеров: Ако Борисов реши да подава оставка, това е различен въпрос
Сидеров: Ако Борисов реши да подава оставка, това е различен въпрос
 Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас
Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас
 Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната
Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната
 Идват жеги, само че ще спрат ли дъждовете
Идват жеги, само че ще спрат ли дъждовете
 Огромна дупка зейна на „ Г.С. Раковски ” в центъра на София
Огромна дупка зейна на „ Г.С. Раковски ” в центъра на София
 Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив
Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив

град Стрелча стартира поетапно стартиране на вода към семействата. Обявеното в понеделник бедствено състояние поради неналичието на водоснабдяване, обаче, остава в действие, съобщи организация БГНЕС.

От тази заран водоподаване има към всички квартали, само че водата е с неприятно качество и може да се употребява единствено за санитарно-хигиенни потребности .

Продължава разчистването на зоната за водохващане, която беше мощно компрометирана от дъждовете.

Обявиха бедствено състояние в Стрелча

Продължава и инспекцията на чиновници на КЕВР, които още през вчерашния ден желаеха в 3-дневен период да им бъде предоставена информация за обитаемоте места и броя поданици без водоснабдяване. КЕВР изиска и информация за положението на оборудванията, компрометираните водоизточници, както и отчет за резултатите от пробите за качество на питейната вода и аргументите за внезапното утежняване на качеството на предоставяната водоснабдителна услуга.

В постройката на общинската администрация ще бъде доставена нова пратка от бутилирана минерална вода .

От сутринта пред четирите минерални чешми в града има опашки.

Ремонт на разрушената водопреносна мрежа в Стрелча не може да стартира, тъй като водохващането на общината се намира на 7 километра отвън града във вододайната зона, която пък е в труднодостъпна околност.

„ Всеки ден вървят екипи на ВиК, които се пробват да стартират поправки, само че казусът е огромен”, заяви през вчерашния ден кметът Стойно Чачов. Общината ще кандидатства за помощ от страната. „ Няма по какъв начин да се каже точната сума за вредите, само че проектантска компания още през днешния ден стартира изследвания, с цел да може по най-бързия метод да се ремонтира най-проблемния сектор от водопроводната мрежа”, изясни още кметът.

В понеделник кметът издаде заповед за изключителната обстановка след порои, които унищожиха водопроводната мрежа в града.

Единственият тръбопровод в региона е строен през 1947 година

и в никакъв случай не е сменян, а в този момент е нечист с кал и тиня след изобилните дъждове.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Стрелча вода бедствено състояние .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Кирил Ананиев: Омбудсманът основава безпорядък в системата <br>
Кирил Ананиев: Омбудсманът основава безпорядък в системата
 <br> Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив <br>
Разследват по какъв начин са изтекли данните на ученика от Пловдив
 <br> Слух: ето къде се намира <strong> най-скъпата картина в света </strong> <br>
Слух: ето къде се намира най-скъпата картина в света
 <br> <strong> Да плуваш в токсични води </strong> с идея <br>
Да плуваш в токсични води с идея
 1 Ангелът, за който мечтаят всички мъже (СНИМКИ)  1 Кейт и Уилям подстригаха овце във плантация (СНИМКИ)  1 Седем известни персони, които са обичали чашката (ВИДЕО)  1 Джулиан Мур разрушава митовете за годините (СНИМКИ) --> АКЦЕНТИ  Ангелът, за който мечтаят всички мъже (СНИМКИ) Ангелът, за който мечтаят всички мъже (СНИМКИ)  Кейт и Уилям подстригаха овце във плантация (СНИМКИ) Кейт и Уилям подстригаха овце във плантация (СНИМКИ)  Седем известни персони, които са обичали чашката (ВИДЕО) Седем известни персони, които са обичали чашката (ВИДЕО)  Джулиан Мур разрушава митовете за годините (СНИМКИ) Джулиан Мур разрушава митовете за годините (СНИМКИ) Последни  Стрелча Започна поетапно стартиране на водата в Стрелча  <p>Тук <strong>класическата музика се среща</strong> с дивата природа и&nbsp;историята</p> Тук класическата музика се среща с дивата природа...  <p>Вечният <strong><span style= Вечният ангел на „ Викторияс сикрет” &ndash...  Оливия Кулпо 27-годишна е определена за най-секси жена в света (СНИМКИ)  <p><strong>Думи на Левски</strong> ще бъдат гравирани върху <strong>Голямата базилика в Пловдив</strong></p> Думи на Левски ще бъдат гравирани върху Голямата...  Атанас Далчев Българският стихотворец, който назова залеза "домат "  <p>Положението в Стражица остава бедствено</p> Положението в Стражица остава бедствено  <p>Сидеров: Ако Борисов реши да подава оставка, това е различен въпрос</p> Сидеров: Ако Борисов реши да подава оставка, това е...  Деси Павлова Тя стана известна като БГ Кардашиян, само че кое е нейното...  Мащабните митинги в Хонконг Какво се случва в Хонконг  <p>Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас</p> Деца със спинална мускулна недоразвитост ще се лекуват у нас  <p>Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната</p> Внимание! Опасна детска игра по улиците в страната  Huawei P Smart 2019 Huawei работи по съперника на Android от 7 години  <p><strong>5-те</strong> потребни свойства на <strong>прасковите</strong></p> 5-те потребни свойства на прасковите  <p>Няколко <strong>впечатляващи микронации</strong> по света</p> Няколко впечатляващи микронации по света  <p><strong>Непокорният принц Филип</strong> - скалата на Елизабет</p> Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет  <p>Все още има късмет за обединение сред FCA и Renault</p> Все още има късмет за обединение сред FCA и Renault  <p><strong>Азорските острови</strong> &ndash; перла в сърцето на океана&nbsp;</p> Азорските острови – перла в сърцето на...  <p>Идват <strong>жеги</strong>, само че ще спрат ли <strong>дъждовете</strong></p> Идват жеги, само че ще спрат ли дъждовете  <p>Огромна дупка зейна на &bdquo;Г.С. Раковски&rdquo; в центъра на София</p> Огромна дупка зейна на „ Г.С. Раковски” в... Всичко от през днешния ден Виц на деня Две стюардеси изпуснали служебния бус и с цел да не закъснеят излезли на шосето да пътуват на стоп. Дълго махали, само че никой не спирал. Най-накрая спрял… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Новата ария на Азис - обръщение или скандал  Трагичната история на мъжа, разследвал повредата в Чернобил  Как Турция сложи Съединени американски щати в шах Как Турция сложи Съединени американски щати в шах  Дрон над призрачния град край Чернобил (видео) Дрон над призрачния град край Чернобил (видео)  Най-здравите коли втора употреба съгласно германците  Достигнахме безоблачен най-малко, идва ли ледена ера Водещи вести  Мащабните митинги в Хонконг Какво се случва в Хонконг  Атанас Далчев Българският стихотворец, който назова залеза " домат "  <p><strong>Непокорният принц Филип</strong> - скалата на Елизабет</p> Непокорният принц Филип - скалата на Елизабет  <p><strong>Думи на Левски</strong> ще бъдат гравирани върху <strong>Голямата базилика в Пловдив</strong></p> Думи на Левски ще бъдат гравирани върху Голямата базилика в Пловдив  Деси Павлова Тя стана известна като българската Кардашиян, само че кое е нейното същинско лице  <p>Вечният <strong><span style= Вечният ангел на „ Викторияс сикрет ” – Адриана Лима  <p><strong>Азорските острови</strong> &ndash; перла в сърцето на океана&nbsp;</p> Азорските острови – перла в сърцето на океана  <p>Все още има късмет за обединение сред FCA и Renault</p> Сливането сред FCA и Renault би могло да се случи  <p>Тук <strong>класическата музика се среща</strong> с дивата природа и&nbsp;историята</p> Тук класическата музика се среща с дивата природа и историята  Оливия Кулпо 27-годишна е определена за най-секси жена в света (СНИМКИ) Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР