България загуби доста нелепо от Сърбия в третия си мач

...
България загуби доста нелепо от Сърбия в третия си мач
Коментари Харесай

България не успя да спечели гейм срещу Сърбия

България загуби много неуместно от Сърбия в третия си мач от Лигата на нациите в Анкара - 0:3 (24:26, 15:25, 24:26). Резултатът е безапелационен, само че събитията на терена изобщо не дават отговор на него.

В първия гейм нашите преобладаваха съвсем от самото начало. Момичетата, водени от италианския експерт Лоренцо Мичели, водеха с 19:12. Момент на разпределяне или пределна готовност на сръбкините докара частта до поврат. И все пак в нейния край събитията вървяха точка за точка. Но нервите на противника се оказаха по-силни и най-после частта приключи 26:24.

Вторият гейм беше огледален на първия, само че с противоположния знак. Сръбкините бързо взеха преднина, само че за разлика от българките не я изпуснаха. В последна сметка завоюваха с 25:15 - нещо, което ние трябваше да създадем малко по-рано.

Третата част беше най-равностойна. Първо Сърбия " натисна педалите ", след това ние. Дистанцията в точките непрестанно се сменяше. И най-после още веднъж никой не съумя да приключи гейма с 25 точки. За страдание отново ние бяхме на губещата страна и за повторно в мача паднахме с 24:26.

Досега в шампионата България записа загуба от Тайланд с 0:3 и победа над Нидерландия с 3:2. В събота тимът ни се изправя против Турция от 19 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР