България в момента се намира между два циклона. Днес ще

...
България в момента се намира между два циклона. Днес ще
Коментари Харесай

Доц. Рачев с шокираща прогноза в началото на януари: Зимата си отива!


" България сега се намира сред два циклона. Днес ще повали малко дъжд. Утре ще вали на малко обособени места. В четвъртък един циклон ще мине южно от България и ще влезе по леден въздух. Тогава в Западна България ще забележим малко сняг. На Йордановден и на Ивановден ще бъде доста топло. Очакват се температури от порядъка на 10-12 градуса, което не е типично за това време на годината Това съобщи пред Българска национална телевизия доцент Георги Рачев.

Той предвижда, че първата половина на януари ще бъде много топла. На Скандинавския полуостров и в цяла Европа също времето било топло. " През уикенда в София ще бъде доста топло. Максималните температури ще бъдат към 9-12 градуса.  



" За втората половина на януари не мога да дам точна сбъдваемост на прогнозите. Това зависи дали над Скандинавския полуостров ще се оформи огромен антициклон ", добави климатологът.   В момента, в който студът се отдръпне от Съединени американски щати, може да чакаме и захлаждане в България, само че като цяло целият януари ще бъде топъл и относително изсъхнал. Ако продължава по този начин времето зимата може и да я изпуснем. Малко евентуално е да има студове по две седмици. Зимата лека по лека си отива ", приключи изненадващо Георги Рачев.





Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР