България трябва много добре да прецени своите интереси в една

...
България трябва много добре да прецени своите интереси в една
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Борисов няма да може вече да разчита на Меркел в Брюксел

”България би трябвало доста добре да реши своите ползи в една по-сложна настройка, нямам повече по какъв начин Борисов да отиде в Брюксел и да реши нещата с Меркел, би трябвало да се търсят салда, България би трябвало да се интегрира в Европейски Съюз, от това зависи дали ние ще можем да убием тази инерция на маргинализацията на перферията, както желае Макрон ”. Това сподели Огнян Минчев пред Българска национална телевизия.
" Консерватинтие сили в Екологичен потенциал ще бъдат по мощни, също либералите и зелените, чака ни известна поляризция в европарламента, ще имаме един мандат, в който ще се нареждат другите сили за едно по-голямо стълкновение. " Така изясни салдото на силите в идващият парламент политологът.

" Европа е показана на първо място от улегнали демократични показа, само че ни чака смяна в Еворпа освен на акцентите, само че и нов морализъм на полезности, до момента тя беше прекомерно консолидирана в ценносто отношение. В Европейски Съюз ще има спор, в който ще вземат участие и други ценностни системи ", съобщи той.

" Макрон желае Европа на разнообразни скорости, по този начин счита да реши проблемите на Франция, Германия е на друга позиция, тя има интерес от единен Европейски Съюз, Европа на две скорости не е нещо, което е предначертано, то в някаква степен ще се случи, неизбежно е, тъй като разликите сред Севера и Юга, и Изтока и Запада не се вземат решение, а се задълбочават ", изясни Минчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР