България трябва да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, преминали

...
България трябва да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, преминали
Коментари Харесай

Евродепутат от ЕНП: България трябва да приеме всички мигранти, стигнали от вас до Австрия

„ България би трябвало да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, минали незаконно границата на страната и хванати в Австрия “.

Това съобщи австрийският евродепутат от Европейската национална партия (ЕНП) Лукас Мандл в изявление пред.

Той сподели, че когато България получи зелена светлина за по този начин наречения „ въздушен Шенген “, австрийците не са мислили заследващи условия, с цел да ни позволен като пълноправни членове.

„ Всъщност всички мигранти, които са влезнали незаконно през България и Румъния и са арестувани в Австрия, би трябвало да бъдат върнати в България и Румъния допустимо най-бързо и без ограничавания в броя, с цел да се извърши там подобаващата процедура за приемане на леговище. В последна сметка би трябвало да си сътрудничим с Дъблинските стандарти, които са в действие от толкоз дълго време, а в тази ситуация с България те са настоящи в този момент за сирийците и афганистанците “, сподели евродепутатът.

По думите му няма краен период заразширяването на Шенген.

„ Ако би трябвало да бъдем съществени и да останем виновни, почтено казано, към момента няма пътна карта или график с краен период за разширението на шенгенското пространство. Високо ценим партньорството и другарството ни с България и с Румъния “, добави Лукас Мандл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР