България трябва да отговори твърдо на Република Северна Македония. Трябва

...
България трябва да отговори твърдо на Република Северна Македония. Трябва
Коментари Харесай

Андрей Новаков: България трябва да отговори твърдо на Северна Македония

България би трябвало да отговори твърдо на Република Северна Македония. Трябва да се изисква управляващите там да проведат правосъден развой против арестуваните и да се наложат най-тежки санкции, в случай че се потвърди, че те са отговорни. Културните клубове в България се радват на умерено битие. Македония би трябвало да разбере, че пътят към Брюксел минава през София. България сподели „ да “ на договарянията с РСМ, а не на участието й в Европейски Съюз. Оттук – насетне има доста преговорни глави и България може да спре процеса. Това сподели евродепутатът Андрей Новаков в студиото на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Той е на мнение, че Северна Македония е надалеч от участието й в Европейски Съюз.

Евродепутатът сподели, че от 11 години България е подготвена да влезе в Шенген. Причината да не влезем не е неналичието на камери, скъсана тук-там ограда, уточни той. Новаков бе безапелационен, че страната ни заслужава да влезе в Шенген.

Той е на мнение, че „ Демократична България “ е естественият сътрудник на ГЕРБ, защото се намират в едно и също европейско семейство. Новаков сподели, че мъчно може да си показа коалиция с присъединяване на „ Продължаваме промяната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР