България, след Литва, Латвия, Естония, Полша и Финландия, взе решение

...
България, след Литва, Латвия, Естония, Полша и Финландия, взе решение
Коментари Харесай

България също забрани влизането и присъствието на автомобили с руски регистрационни номера в страната

България, след Литва, Латвия, Естония, Полша и Финландия, взе решение да забрани влизането на коли с съветски регистрационни номера в страната. Ограничението влиза в действие от през днешния ден, 2-ри октомври, заяви началникът на българската гранична полиция. А от 3-ти октомври на коли с съветски регистрационни номера ще бъде неразрешено да влизат и в Норвегия.

България забрани влизането на коли, регистрирани в Русия. Ограничението влиза в действие в края на понеделник, 2-ри октомври, заяви началникът на българската гранична полиция Антон Златанов, пишат редица съветски медии. Думите му бяха представени и от българското издание „ 24 часа “.

„ Ние работихме от четвъртък до през вчерашния ден доста интензивно. Сигурен съм, че до края на деня възбраната за влизане на съветски коли у нас ще почне да работи и на територията на България, като желая да вметна, че за товарните коли тя работи от няколко месеца “, съобщи в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия шефът на „ Гранична полиция “ основен комисар Антон Златанов.

Руските медии от своя страна обръщат внимание, че тази възбрана важи освен за съветските коли, само че и за съветските артикули в тях.

Forbes добавя, че от 3-ти октомври колите с съветски регистрационни номера към този момент няма да бъдат допускани и в Норвегия. Страната не е член на Европейски Съюз, само че поддържа неговите наказания против Русия. Изключение ще се прави единствено за колите с 10 или повече места, колите, благосъстоятелност на норвежки жители или жители на Европейски Съюз, живеещи в Русия, както и такива, които влизат в страната по филантропични аргументи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР