България ще приеме Босна и Херцеговина в Бургас в мач

...
България ще приеме Босна и Херцеговина в Бургас в мач
Коментари Харесай

През февруари на Бургас предстои историческо домакинство за Купа Дейвис

България ще одобри Босна и Херцеговина в Бургас в мач от Световна група I на шампионата за Купа " Дейвис “. Срещите ще се играят на 3 и 4 февруари 2024 година Така за първи път в историята Бургас ще бъде хазаин на мачове от международното отборно състезание за мъже.

При триумф над Босна и Херцеговина, България ще резервира мястото си в Световна група I, а при проваляне ще изпадне в Световна група II. Националите ни влязоха в елитната група на шампионата с повече от 100 години история през февруари след победа над Нова Зеландия с 3:1.

Мачовете ще се играят в залата на Тенис клуб " Авеню ". Към трите покрити твърди корта, оборудването в град Бургас предлага в допълнение осем клей корта, фитнес, магазин, зона за отдих, детска площадка, паркинг и всички нужни условия за провеждането на висок клас шампионати.

„ Тенисът е спорт, донесъл доста наслада на България през миналите години. За нас е наслаждение и чест да бъдем хазаин на шампионат от подобен висок сан. Благодаря на Българската федерация по тенис за гласуваното доверие. Вярвам, че нашите национали ще победят и запазят мястото си в елита! “, разяснява кметът Димитър Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР