България попадна в списъка на Русия с неприятелски държави. Според

...
България попадна в списъка на Русия с неприятелски държави. Според
Коментари Харесай

Какво означава това, че България попадна в списъка на Русия с неприятелски държави?

България попадна в листата на Русия с вражески страни. Според някогашния зам.-външен министър Милен Керемедчиев това няма да засегне изключително доста страната ни.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2030
„ Руското посолство в България от доста време има много провокативни и неприемливи изявления. Не бих споделил, че кой знае какво би се случило “, разяснява в „ Тази заран “ по бТВ той.

Керемедчиев е на мнение, че не би трябвало да се желае отзоваването на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанов, а би могло да се търси вид за понижаване на тази задача.

Експертът по интернационалните връзки и интернационална сигурност Димитър Гърлев назова паникьорска мярка желанието на Владимир Путин да спре банкрута на страната си с концепцията да се заплаща на кредитори в рубли.

„ Ще забележим дали това е допустимо, тъй като до момента никой не го е правил. Там ще има един фонд, в който ще бъдат превеждани рублите “, разяснява той.

По думите му сега, в който една страна бъде оповестена за вражеска, тя влиза в няколко режима. Търговски, при който всички по-сериозни покупко-продажби минават през подписа на Путин. Във външнополитически проект стартират дейности, ориентирани посредством опциите на дипломацията и хибридната война за опълчване на главните посоки на политиката на страната, оповестена за неприятелска.

„ По отношение на Северна Македония ще забележим по какъв начин Русия ще застане на тяхна позиция, по-скоро на сръбската позиция “, сподели Димитър Гърлев.

Също по този начин такава страна влиза във военната теория на Русия като зложелател, което значи привършване на всички благоприятни условия за аварийни елементи на остаряла руска техника.

„ Затова съществено би трябвало да погледнем по какъв начин може да избегнем такива неприятни моменти “, добави специалистът.

Според него е невероятно страната ни да резервира неутралитет в тази спешна конюнктура. По думите му страните членки на Европейски Съюз и НАТО би трябвало да излязат с обединен глас и да няма подозрение, че позицията може да бъде разколебана. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР