България Опасно време утре, застудява, градушка и разрушения днес В

...
България Опасно време утре, застудява, градушка и разрушения днес В
Коментари Харесай

Опасно време утре, застудява, градушка и разрушения днес

България Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден В София стена на необитаема постройка се срути върху майка и 3-годишното ѝ дете  Николай Киров 23 декември 2019, 20:03  Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден
Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден
 БЛС и НЗОК подписаха Националния рамков контракт
БЛС и НЗОК подписаха Националния рамков контракт
 Вече ще можем да отлагаме платения си отпуск
Вече ще можем да отлагаме платения си отпуск
 Екшън в Пловдив: 5 пометени коли след гонка с полицията
Екшън в Пловдив: 5 пометени коли след гонка с полицията
 Схема: Крадци обират молове със заглушителни устройства
Схема: Крадци обират молове със заглушителни устройства
 Лекар за напрежението в бранша: Ще настъпи фиктивен спор
Лекар за напрежението в бранша: Ще настъпи фиктивен спор
 Жена се избави за секунди от летящ покрив
Жена се избави за секунди от летящ покрив
 Мъж мами с къща чартърен за Нова година
Мъж мами с къща чартърен за Нова година

а на следващия ден е в действие жълт код за рисково мощен вятър над по-голямата част от България. Пощадени ще са единствено Черноморието, Ямбол, Шумен, Силистра, Смолян, Кюстендил и Перник.

Очаква се скоростта на поривите на северозападния вятър да надвишава 70 км/ч., предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Днес бурния вятър и относително топлото за края на декември време доведоха до опустошения и необикновени климатични феномени.

В Стара Загора удари градушка с размерите на орех, оповестява NOVA. Явлението е извънредно извънредно за сезона.

Жена се избави за секунди от летящ покрив

В София стена на необитаема постройка се срути върху майка и 3-годишното ѝ дете. За благополучие дамата и момичето не са съществено потърпевши.

На доста места в страната мощният вятър нанесе вреди по покриви и облицовки. Само в региона на Враца са обработени над 50 сигнала на жители за повалени дървета, паднала изолираност на покриви и други

Със мощния северозападен вятър се чака да настъпи захлаждане на Бъдни вечер и Коледа. Температурите ще се намалят, ще има и превалявания.

9 жертви на неприятното време в Европа

На 24 декември ще бъде студено и прохладно. На места ще превалява слаб дъжд, а в планините сняг.

Температурите още ще се намалят и ще бъдат сред 2 и 6 градуса. Дневните температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса, за София към 5 градуса, по Черноморието до към 11 градуса. Ще превалява най-вече в Северна и Западна България.

Опасно време в навечерието на празниците

На Коледа времето ще остане без основна смяна, със слаби валежи най-вече тук-там в западните региони. Сутрешните температури ще бъдат сред 0 и 5 градуса, а дневните сред 5 и 10 градуса.

Най-студено точно на Коледа се чака да бъде в София и Благоевград, където оптималните температури ще бъдат към 5 градуса. От четвъртък следва ново намаляване на температурите и превалявания от дъжд, които ще преминат в сняг в петък и събота.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Окончателно: Водата нараства от 1 януари  1 Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа  1 Безплатни зони през почивните дни в София  1 Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година --> Пaрите ни  Окончателно: Водата нараства от 1 януари Окончателно: Водата нараства от 1 януари  Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа Глоба, в случай че не плащате за ремонт на входа  Безплатни зони през почивните дни в София Безплатни зони през почивните дни в София  Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година Какво покрива здравната каса за зъболечение от следващата година Не пропускай  Жена се избави за секунди от летящ покрив Жена се избави за секунди от летящ покрив  <br> <strong> Малкоданска: </strong> Всичко с бременността бе леко на фона на това, което последва <br>
Малкоданска: Всичко с бременността бе леко на фона на това, което последва
 <br> Рецептите на баба за <strong> Бъдни вечер </strong> <br>
Рецептите на баба за Бъдни вечер
 Козирогът – пазителят на структурата Козирогът – пазителят на структурата Последни  Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден Опасно време на следващия ден, става студено, градушка и опустошения през днешния ден  Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли  Пускат Владайски канал към Перник Пускат Владайски канал към Перник  На празниците без На празниците без " синя " и " зелена " зона в София  Владимир Путин Какво даде обещание Путин преди 20 години и какво извърши  Това са новите цени на водата в България от 1 януари Това са новите цени на водата в България от 1 януари  Дамаск: Съединени американски щати работят като пирати в Сирия Дамаск: Съединени американски щати работят като пирати в Сирия  Надежда Узунова „ Лорд Бризби от Троян “ в „ Темата на NOVA “  Протест с палатки под прозорците на Ананиев Протест с палатки под прозорците на Ананиев  Диана Ковачева Скандал с топлото във Велико Търново, намеси се...  Фандъкова: Концесията със Фандъкова: Концесията със " Софийска вода " не би трябвало да...  БЛС и НЗОК подписаха Националния рамков контракт БЛС и НЗОК подписаха Националния рамков контракт  Българин потроши моторист в Хага след скандал на пътя Българин потроши моторист в Хага след скандал на пътя  <p>Как посрещахме Нова година в НРБ</p> Как посрещахме Нова година в Народна република България  " Българската Коледа " в поддръжка на нуждаещите се деца  Вече ще можем да отлагаме платения си отпуск Вече ще можем да отлагаме платения си отпуск  <p><strong>Мистично подземно селище</strong>&nbsp;в Алпите</p> Мистично подземно населено място в Алпите  Джамал Хашоги Смъртни присъди за убийството на Джамал Хашоги  Козирогът – пазителят на структурата Козирогът – пазителят на структурата  <p>Снимка на<strong> кралското семейство </strong>очарова хиляди</p> Снимка на кралското семейство очарова хиляди Всичко от през днешния ден Виц на деня Продавач на лотарийни билети: - Купете си билети, апелирам! Можете да спечелите милион! - Оставете ме на мира! Нищо не желая да спечелвам! - Имаме… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Това са новите цени на водата в България от 1 януари Това са новите цени на водата в България от 1 януари  Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли Дете с заплаха за живота, блъснаха го две коли  Владимир Путин Какво даде обещание Путин преди 20 години и какво извърши  Пускат Владайски канал към Перник Пускат Владайски канал към Перник  <p>Как посрещахме Нова година в НРБ</p> Как посрещахме Нова година в Народна република България + ретро картички  Емил Димитров Емил Димитров и неразрешената песен-химн на генерации  <p>Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и ДПС</p> Предсказанията за 2020 година на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи  Българин потроши моторист в Хага след скандал на пътя Българин потроши моторист в Хага след скандал на пътя  На празниците без На празниците без " синя " и " зелена " зона в София  Дамаск: Съединени американски щати работят като пирати в Сирия Дамаск: Съединени американски щати работят като пирати в Сирия  <p>Снимка на<strong> кралското семейство </strong>очарова хиляди</p> Снимка на кралското семейство очарова хиляди

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР