България няма до момента отговор от официалните руски власти защо

...
България няма до момента отговор от официалните руски власти защо
Коментари Харесай

Демерджиев: България няма отговор от Русия защо издирва Христо Грозев

България няма досега отговор от формалните съветски управляващи за какво Христо Грозев е разгласен за търсене, разгласи на блиц надзор в Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Иван Демереджиев. Той посочи, че в края на предходната година е изпратил писмо до Руската федерация, с което се упорства да бъдат посочени аргументите за издирването на Грозев.

" Това писмо се движи по изкусен път сега. Очакваме, откакто премине по съответния ред, да получим отговор. Не сме получили отговор до днешна дата ", означи силовият министър. Демерджиев изясни, че не Министерство на вътрешните работи, а службите към президента са поели дейностите по гарантиране на сигурността на Христо Грозев.

Самият търсен бе изслушан онлайн нощес в парламентарната комисия за надзор над спецслужбите и уточни, че се опасява най-вече от тези, които биха създали " услуга " на Кремъл и го предадат на Москва. В известие на съветското министерство на вътрешните работи се споделя, че той е търсен за нарушение на " член от Наказателния кодекс на Руската федерация ".

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР