България няма да стои на тъмно, това заяви президентът Румен

...
България няма да стои на тъмно, това заяви президентът Румен
Коментари Харесай

Радев довърши Киро и Асен: Жалко, че има такива политици! България няма да остане на тъмно

България няма да стои на мрачно, това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти и подсети, че страната ни е производител и експортьор на електрическа енергия.

Радев е безапелационен, че до момента в който има служебно държавно управление няма да има ограничение на уличното осветяване или режим на тока и назова изказванията на Кирил Петков и Асен Василев спекулации.

„ Основната задача на служебното държавно управление не е да лимитира производството и потреблението, главната задача е да търси най-евтините първични материали без значение от кое място и да дава най-хубавите условия на българските жители и на бизнеса “, сподели още той.

Жалко е, че три десетилетия от началото на демократичните промени, има политици, които са подготвени да жертват ползите на бизнеса и на жителите, сподели президентът, визирайки двамата от Харвардския ПУЦ. 

По думите му намаляването на цената на горивата и тази на газа за идващите месеци с 30% са действителни резултати, реализирани с старания и доста работа.

„ Поздравявам държавното управление за поредните старания за преодоляването на инфлацията в страната. Може би сте видели от тази вечер цената на бензина е под 3 лева и това е началото на един развой “, сподели още той.

Когато едно държавно управление, без значение дали служебно, или постоянно, работи в полза на бизнеса и на хората, резултатите са
налице, съобщи президентът.

Той разяснява и тематиката за слагане на таван на цените, който се разяснява в Европейска комисия и съобщи, че това ще се отрази на пазара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР