България няма да изпраща оръжие и боеприпаси за Украйна. Това

...
България няма да изпраща оръжие и боеприпаси за Украйна. Това
Коментари Харесай

Радев повтори: Няма да изпращаме оръжие и боеприпаси за Украйна

България няма да изпраща оръжие и муниции за Украйна. Това съобщи президентът Румен Радев по отношение на дискутирания в политическите среди въпрос от миналите дни.

Радев добави, че не президентската институция, а политическите партии от дълго време са излезли отвън нормите на Конституцията със систематичния си отвод да поемат отговорност и да сформират държавно управление. И ги прикани да поемат отговорността да сформират постоянно държавно управление. Отбеляза, че в противоположен случай, когато партиите не желаят, не могат или ги е боязън да го създадат, президентът е задължен да назначи служебно. 

„ Г-н Костов очевидно е не запомнил българската конституция, само че ние не сме не запомнили, че по време на неговото властване, България беше разпродадена на безценица. Българската позиция е ясна и еднопосочна. Ние няма да изпращаме оръжие и муниции за Украйна! Служебното държавно управление демонстрира, че страната може да ръководи дейно даже по време на една тежка рецесия. Нещо повече – след решаването на редица значими проблеми и рецесии от служебното държавно управление, в този момент ще бъде доста по-лесно ”, съобщи Радев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР