България Нова експертиза на СРС-та отложи за юли делото Иванчева

...
България Нова експертиза на СРС-та отложи за юли делото Иванчева
Коментари Харесай

Нова експертиза на СРС-та отложи за юли делото "Иванчева"

България Нова експертиза на СРС-та отсрочи за юли делото " Иванчева " От записите на диалозите сред Иванчева, Петрова и Дюлгеров не се чували добре гласовете и не се схваща кой на кого е 20 май 2020, 16:58  Мълнии провокираха три пожара във Видинско
Мълнии провокираха три пожара във Видинско
 Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага
Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага
 Жилище за хора с психологични проблеми отвори порти в Панчарево
Жилище за хора с психологични проблеми отвори порти в Панчарево
 Вътрешна македонска революционна организация: Правителството да одобри ромската идея на Каракачанов
Вътрешна македонска революционна организация: Правителството да одобри ромската идея на Каракачанов
 Тити Папазов и Хиндлиян: Всеки може да подарява където и колкото изиска
Тити Папазов и Хиндлиян: Всеки може да подарява където и колкото изиска
 Eкокатастрофа: Стотици килограми мъртва риба на брега на Варненското езеро
Eкокатастрофа: Стотици килограми мъртва риба на брега на Варненското езеро
 Десислава Иванчева още веднъж се изправя пред съда
Десислава Иванчева още веднъж се изправя пред съда
 Жълт код за стихии е разгласен за сряда
Жълт код за стихии е разгласен за сряда

елото против някогашния кмет на "Младост " Десислава Иванчева, заместника й Биляна Петрова и някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров за корупция, гледано на втора инстанция , беше отсрочено поради ново искане за гласова експертиза. Тя би трябвало да бъде направена в границите на 30 дни.

Десислава Иванчева още веднъж се изправя пред съда

Това се постанова защото от записите на диалозите сред Иванчева, Петрова и Дюлгеров не се чували добре гласовете и не се разбирало кой на кого е, написа DarikNews.

Иванчева и заместничката ѝ – Биляна Петрова са упрекнати във взимане на рушвет от 70 000 лева

Иванчева и Петрова остават под домакински арест

На първа инстанция Иванчева получи 20 години затвор, Петрова – 15 години, а Дюлгеров, като медиатор – 12 години.

Прокурорът по делото разгласи, че през днешния ден обвинените са отправили нови претенции. Според него те са неоснователни и това е метод да се забави делото.

Свидетел против Иванчева се оплака на Цацаров от напън

Иванчева и Петрова бяха показно арестувани в центъра на София преди две години.

При обиските в колата им бяха открити 70 хиляди белязани евро, част от подкупа, който съгласно обвинителния акт са поискали от предприемача Александър Ваклин, с цел да придвижат строителните му бумаги.

На първа инстанция делото завърши година по-късно, а прокуратурата регистрира като огромен триумф тежките санкции, които тримата обвинени получиха.

Иванчева и Петрова: Невинни сме и можем да го потвърдим

Иванчева и Петрова, които не се признават за отговорни , настояват, че доказателствата против тях са манипулирани и Петко Дюлгеров, който е апетитен за медиатор на корупционната скица и направи признание при първичното си задържане, апелираха наказванията си.

"Присъдата ще бъде доказана. Аз не чакам правдивост. Затова изпратихме петиция до Европейска комисия за без значение следствие. Във всяка една правова страна аз щях да съм свободна и да работя. Всичко, което е в наша изгода, се унищожава. Те би трябвало да потвърдят, че съм отговорна, а не аз да потвърждавам, че съм почтена ", разяснява Петрова преди днешното съвещание, представена от NOVA.

Осъдиха Иванчева на 20 година затвор

"Наистина доста доказателства изчезват, и то от следствения отдел ", добави Иванчева.

Първоначално Апелативният профилиран съд беше насрочил пледоариите за март, само че изключителното състояние и ги отсрочи поради затворените правосъдни здания.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: иванчева дело СРС .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Европейска комисия: Най-бедни сте в Европейски Съюз  1 Възобновяват делата против длъжници от на следващия ден  1 МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите  1 Държавните бензиностанции ще взривят цената на земята --> Пaрите ни  Европейска комисия: Най-бедни сте в Европейски Съюз Европейска комисия: Най-бедни сте в Европейски Съюз  Възобновяват делата против длъжници от на следващия ден Възобновяват делата против длъжници от на следващия ден  МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия <br>
От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия
 " Източноевропейците търпят доста, само че това към този момент е скотщина "  Родители откриха отвлеченото си дете 32 година по-късно Родители откриха отвлеченото си дете 32 година по-късно Последни  Нова експертиза на СРС-та отсрочи за юли делото Нова експертиза на СРС-та отсрочи за юли делото...  Кирил Домусчиев Домусчиев: И шведските притежатели на Нова ТВ ли са...  <p>Изваждат телеграфа на &quot;Титаник&quot;&nbsp;от дъното на океана&nbsp; &nbsp;</p> Изваждат телеграфа на "Титаник " от...  Мълнии провокираха три пожара във Видинско Мълнии провокираха три пожара във Видинско  Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага  Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за...  Системата ESP дебютира в Mercedes-Benz S-Class coupe (C140) през май 1995 година Системата ESP навършва 25 години  Павел Колев Колев: Трябват 3 млн. лева, с цел да оцелее „ Левски ”  Разрешиха груповите спортни занимания на закрито Разрешиха груповите спортни занимания на закрито  <p>Карантината -&nbsp;проблем за мъжете с няколко съпруги в Кувейт</p> Карантината - проблем за мъжете с няколко съпруги...  Най-рядката пума в света се появи още веднъж след десетилетие Най-рядката пума в света се появи още веднъж след...  Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се преливаха всеки ден Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се...  99,1% от огромните промишлени предприятия в Китай възвърнаха активността си 99,1% от огромните промишлени предприятия в Китай...  Гледайте онлайн суперзвездите DJ Khaled и Bebe Rexha в Coke Studio Sessions
Специално
Гледайте онлайн суперзвездите DJ Khaled и Bebe Rexha в...  Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е  <p>Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 г.</p> Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 година  Стоян Александров беше министър на финансите в държавното управление на Движение за права и свободи с министър председател Любен Беров Отнемат имущество на някогашен финансов министър, запорират...  <p>Братя Домусчиеви и БМФ Порт Бургас станаха най-големият донор в региона</p> Братя Домусчиеви и БМФ Порт Бургас станаха най-големият...  <p>&bdquo;Галъп&rdquo;: Паниката към ковид намалява</p> „ Галъп”: Паниката към ковид...  10-годишно дете умря, откакто се заклещи в резервоар за дарени облекла 10-годишно дете умря, откакто се заклещи в... Всичко от през днешния ден Виц на деня Въпрос към Радио Ереван: - Каква е разликата сред желанията на мъжа и желанията на дамата? - Жената желае доста неща, само че от един мъж, а… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа  Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за страната  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция?   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни Водещи вести  Стоян Александров беше министър на финансите в държавното управление на Движение за права и свободи с министър председател Любен Беров КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  Кирил Домусчиев Домусчиев: И шведските притежатели на Нова ТВ ли са рекетирали?  <p>Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 г.</p> Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 година  10-годишно дете умря, откакто се заклещи в резервоар за дарени облекла 10-годишно дете умря, откакто се заклещи в резервоар за дарени облекла  Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг  Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е  Мона Лиза Предлагат Лувърът да продаде " Мона Лиза ", с цел да покрие загубите от COVID-19  <p>Изваждат телеграфа на &quot;Титаник&quot;&nbsp;от дъното на океана&nbsp; &nbsp;</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР