България Нощно търсене на мъжа, заподозрян за убийството на жена

...
България Нощно търсене на мъжа, заподозрян за убийството на жена
Коментари Харесай

Нощно търсене на мъжа, заподозрян за убийството на жена си в Костенец

България Нощно търсене на мъжа, обвинен за убийството на жена си в Костенец Полицията допуска, че е към града, има сигнали за него  Виолета Русенова 13 май 2019, 08:50
етвърти ден без диря от обвинения за убийството на някогашната си брачна половинка мъж от Костенец. Въпреки напъните на служителите на реда, издирването не дава резултат. Вчера органите на реда реагираха на минимум 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

Кола на жандармерията охранява непрекъснато и улицата, на която живеят родителите му. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше грубо пребита и убита в петък.

Известно е, че той е престъпно проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

През последните часове чиновниците на реда са работили по два сигнала за местоположението на Стоян Зайков, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - София старши комисар Николай Спасов пред "Здравей, България " по NOVA. И двата - от Долна баня. „ В 20 часа получихме сигнал в Долна Баня, че млада дама е видяла мъж, отговарящ на въпросното изложение в околност, близка до стадиона. Незабавно са изпратени екипите, които са налични в РУП – Костенец. Обходен е региона. Също по този начин сътрудниците от СОБТ използваха и дрон. Районът беше отблетен, само че за жалост такова лице не беше открито”, изясни шефът на столичната полиция. Вторият сигнал бил подаден малко след среднощ. Деца са алармирали, че мъж се насочва необитаема къща. Служители на полицията са обходили региона, само че и там не го намерили.

Старши комисар Спасов съобщи, че все още главната версия е, че килърът се намира в региона на Костенец.„ Работим по главните версии. На първо място версията ни е, че той се намира към града, в община Костенец. В необитаема сграда”, разяснява още той

По думите му има възможност Заимов да постави завършек на живота си, колкото и дребна да е тя. Той е имал много сложен темперамент, бил е асоциален, не е обичал публичните места.

Органите на реда са потърсили за подпомагане и ловните дружинки и горското стопанство и всички хора, които се грижат за животните. Досега няма диря от него по местата, които служителите на реда са ревизирали.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР