България не е отпаднала от състезанието за новия завод на

...
България не е отпаднала от състезанието за новия завод на
Коментари Харесай

България не е отпаднала от състезанието за новия завод на Фолксваген

 България не е отпаднала от надпреварата за новия цех на " Фолксваген " в района, а то самото не е завършило. Страната ни продължава да прави всичко допустимо тази огромна инвестиция да бъде направена у нас. Това стана ясно от думите на министъра на стопанската система Емил Караниколов.

В ефира на bTV той изясни, че България има потенциала да създава коли. В последните няколко месеца се е заговорило за сериозен интерес от един от най-големите стратегически вложители. Амбициите са за откриване на към 120 000 нови работни места.

По тематиката с новите изтребители F-16 той уточни, че ще получим " това, което са поискали военните специалисти ". По думите му авиацията желае да е съвременна, развита и да дава отговор на потребностите, което съгласно Караниколов е планувано от специалистите.

Той изясни, че е работено по това България да придобие " подготовка и качества " да прави поправки на избрани детайли от новите изтребители. При последващи поправки страната ще има потенциала те да се правят от българската промишленост - държавни и частни компании, чието избиране следва. Целта е оборотите да останат в България.

Караниколов призна, че България остава страната с най-ниски заплати в Европейския съюз. Той уточни, че това е главният проблем на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР