България Най-тежкото наказание за убиеца на малката Кристин Мартин Трифонов

...
България Най-тежкото наказание за убиеца на малката Кристин Мартин Трифонов
Коментари Харесай

Най-тежкото наказание за убиеца на малката Кристин

България Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин Мартин Трифонов още веднъж не даде пояснение за бруталната си постъпка  Надежда Неменски 30 януари 2020, 13:19  Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин
Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин
 Влизаме в Еврозоната единствено със настоящия валутен курс
Влизаме в Еврозоната единствено със настоящия валутен курс
 Привикали Гешев с SMS в президентството, той -
Привикали Гешев с SMS в президентството, той - " неприемливо е "
 Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното министерство
Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното министерство
 Валери Симеонов: Комисията по <a href=хазарта комфортно си е затваряла очите " >
Валери Симеонов: Комисията по хазарта комфортно си е затваряла очите
 Акция против „ ало “ измамници в Разградско
Акция против „ ало “ измамници в Разградско
 Автобус се обърна върху кола в София
Автобус се обърна върху кола в София
 Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци замърсяват въздуха
Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци замърсяват въздуха

ливенският областен съд дефинира доживотна присъда без право на подмяна за 21-годишния Мартин Трифонов за убийството на 7- годишната Кристин от село Сотиря, съобщи организация БГНЕС.

Убийството беше осъществено на 15 август 2019 година по изключително нечовечен метод и съпроводено с блудствени дейности. Присъдата беше посрещната с овации от присъстващите в правосъдна зала. Гражданските искове на стойност 600 000 лева, предявени от майката, бабата и дядото на убитото дете, бяха почетени от съда.

Присъдата на Трифонов ще бъде изтърпяна при първичен специфичен режим .

Момиченце на 7 изнасилено и бито до гибел, Министерство на вътрешните работи сподели обвинения

Тя може да бъде обжалвана в 15-дневен период пред Апелативен съд – Бургас. Защитникът на Трифонов не пожела да застане пред медиите и да изясни дали ще апелира постановлението на Съда.

Делото се гледа по съкратената правосъдна процедура. На днешното второ съвещание беше изслушано вещото лице – правосъдният доктор доктор Тома Чаушев, направил аутопсията, осведоми Агенция "Фокус ". Според показанията на патоанатома, контузиите на детето, в частност черепно-мозъчната, са били несъвместими с живота даже и да ѝ е била оказана лекарска помощ, Кристин нямало да оцелее.

Отложиха делото за убийството на Кристин от Сотиря

Изслушани бяха и очевидците на гражданските ищци – на бабата, дядото и майката на детето. Четиримата очевидци – близки на фамилията и работодатели, обявиха, че фамилията е покрусено след гибелта на детето. Майката на Кристин декларирала, че желае да се самоубие, а бабата и дядото месец след случая са оповестили къщата си за продажба поради тъгата.

Не беше поискано показване на нови доказателства.

Мартин Трифонов още веднъж не даде пояснение за постъпката си .

Проговори майката на посочения за палач от Сотиря

Прокурорът и околните на Кристин желаеха доживотна присъда без право на подмяна, а бранителят на Мартин Трифонов и самият той се оповестиха за по-лека присъда, поради възрастта на подсъдимия и с цел да има време да се поправи.

Като причина за дейностите на Трифонов беше посочен животът, който той е водел, и това, че има бисоциално личностно разстройство, само че все пак е осъзнавал какво прави.

Милка Георгиева – бабата на убитото дете, съобщи, че въпреки присъдата няма да върне Кристин, въпреки всичко е тип отмъщение. Тя посочи, че не желае пари и даже компенсацията да бъде изплатено, ще подари парите на деца в потребност.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Кристин Сотиря ликвидиране палач присъда Мартин Трифонов .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Бензин и дизел падат поради ковид  1 Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони  1 Продават ли ни рискови артикули за намаляване  1 Проверяват същинско ли е сиренето, което се предлага на пазара --> Пaрите ни  Бензин и дизел падат поради ковид Бензин и дизел падат поради ковид  Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони  Продават ли ни рискови артикули за намаляване Продават ли ни рискови артикули за намаляване  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Слави Трифонов учредява нова партия Слави Трифонов учредява нова партия  <br> <strong> Тайните помощници </strong> на пандизчиите в <strong> Аушвиц </strong> <br>
Тайните помощници на пандизчиите в Аушвиц
 <br> Полезните <strong> храни </strong>, които да <strong> заобикаляме </strong> при <strong> грип </strong> <br>
Полезните храни , които да заобикаляме при грип
 <br> Как да <strong> преобразим банята </strong> без да даваме <strong> доста пари </strong> <br>
Как да преобразим банята без да даваме доста пари
Последни  Мартин Трифонов в правосъдната зала Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин  <p><strong>Вижте</strong> каква <strong>музика</strong> слуша <strong>светът</strong> в момента</p> Вижте каква музика слуша светът сега  Владислав Горанов Влизаме в Еврозоната единствено със настоящия валутен курс  Иван Гешев Привикали Гешев с SMS в президентството, той...  Искат непрекъснат арест за някогашния шеф на ВиК-Перник Искат непрекъснат арест за някогашния шеф на ВиК-Перник  Цеца Величкович Цеца Величкович остава в листата с терористи на Съединени американски щати  <p><strong>20 любопитни факта</strong> за света, които ще ви <strong>изумят</strong></p> 20 любопитни обстоятелството за света, които ще ви изумят  Какво ще донесе съглашението СЕТА на България Какво ще донесе съглашението СЕТА на България  Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното министерство Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното...  <p>Испански медии: Анна Курникова е <strong>бременна&nbsp;</strong></p> Испански медии: Анна Курникова е бременна  Яна Янкова, старши управител Дигиталните портфейли ще махнат реденето на опашки  Статуя на мечето в Лондонския зоопарк Мечето, което стана домакински любим на канадския полк  Валери Симеонов Валери Симеонов: Комисията по
хазарта комфортно си е...  <p>Акция против &bdquo;ало&ldquo; измамници в Разградско</p> Акция против „ ало “ измамници в Разградско  <p><strong>Ванеса Брайънт:</strong> Ние сме изцяло опустошени</p> Ванеса Брайънт: Ние сме изцяло опустошени  <p>Автобус се обърна върху кола в София</p> Автобус се обърна върху кола в София  Владимир Путин Путин пее " Blueberry Hill, международни звезди танцуват  Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци замърсяват въздуха Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци...  Васил Божков Васил Божков: За мен е рисково да се върна в България  Ето за какво не можете да отслабнете (+Видео) Ето за какво не можете да отслабнете (+Видео) Всичко от през днешния ден Виц на деня Двама държавни икономисти се прибирали вкъщи от семинар в чужбина. Както всички държавни чиновници, естествено били настанени на най-евтините места в самолета. Всеки от… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика Водещи вести  Васил Божков Васил Божков: За мен е рисково да се върна в България  Цеца Величкович Цеца Величкович остава в листата с терористи на Съединени американски щати  <p><strong>Ванеса Брайънт:</strong> Ние сме изцяло опустошени</p> Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  <p><strong>20 любопитни факта</strong> за света, които ще ви <strong>изумят</strong></p> 20 любопитни обстоятелството за света, които ще ви изумят  <p><strong>Вижте</strong> каква <strong>музика</strong> слуша <strong>светът</strong> в момента</p> Вижте каква музика слуша светът сега  <p>Внимание! Опасно време в четвъртък</p> Внимание! Опасно време в четвъртък  <p>Испански медии: Анна Курникова е <strong>бременна&nbsp;</strong></p> Испански медии: Анна Курникова е бременна  Ето за какво не можете да отслабнете (+Видео) Ето за какво не можете да отслабнете (+Видео)  Искат непрекъснат арест за някогашния шеф на ВиК-Перник

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР