България може да тръгне по пътя на Полша и Унгария

...
България може да тръгне по пътя на Полша и Унгария
Коментари Харесай

Западни медии отразиха протестите у нас: България може да тръгне по пътя на Полша и Унгария

България може да тръгне по пътя на Полша и Унгария във връзка с върховенството на закона. Така западните медии разясняват последните политически събития у нас, осведоми БТВ.

В демонстрациите в България се включват хора от целия политически набор, написа организация " Франс прес ". И отбелязва, че пристрастността на основния прокурор Иван Гешев се е трансформирала в мотор на митинг ите, който съществено може да навреди на българския министър председател.

“Евронюз " разяснява, че Борисов може да се трансформира в новата " черна овца " на Европейската национална партия. Вече се надигат гласове, които упорстват най-голямото европейско семейство да се дистанцира от българския министър председател, добавя медията.

Според " Зюддойче Цайтунг " Европейската национална партия е изразила поддръжка за държавното управление на Бойко Борисов , само че насрещният вятър е пристигнал от различен значим сътрудник - Съединени американски щати.

Изданието цитира изказване на американското посолство в София, гласящо, че " всяка нация заслужава правосъдна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР