България Каква е причината за трагедията с удавените деца в

...
България Каква е причината за трагедията с удавените деца в
Коментари Харесай

Каква е причината за трагедията с удавените деца в Бургас?

България Каква е повода за нещастието с удавените деца в Бургас? В неделя две момчета изгубиха живота си, откакто скочиха от моста в Морската градина 8 юни 2020, 08:39  Слънце, само че и дъжд през днешния ден, къде ще вали
Слънце, само че и дъжд през днешния ден, къде ще вали
 Разследване: След 8 години зад решетките еднорък музикант е на път да бъде оправдан
Разследване: След 8 години зад решетките еднорък музикант е на път да бъде оправдан
 Захариева за
Захариева за " Балкански поток ": Когато играеш по разпоредбите, няма място за наказания
 Цацаров: Полфрийман да ти изиска оставката си е комплимент
Цацаров: Полфрийман да ти изиска оставката си е комплимент
 Две деца се удавиха след скок от моста в Бургас, трето беше избавено
Две деца се удавиха след скок от моста в Бургас, трето беше избавено
 Почина единият от служащите, потърпевши при гърмежа в цех край Пазарджик
Почина единият от служащите, потърпевши при гърмежа в цех край Пазарджик
 Борисов: Божков и Василев са клиенти на правораздаването, не наши
Борисов: Божков и Василев са клиенти на правораздаването, не наши
 Министър Петкова изясни по какъв начин ще връщат надвзетите пари за парно
Министър Петкова изясни по какъв начин ще връщат надвзетите пари за парно

неделя три момчета скачат от моста в Морската градина, с цел да плуват. Едното дете е избавено, а другите две - на 13 и 17 години, се удавят в морето.

В предаването "Здравей, България " по NOVA се питат честа процедура ли е деца да скачат от моста и кой следи за нарушение на разпоредбите?

За случая:

"Вчера денят стартира умерено. Флагът беше зелен. Към обяд морето стана по-бурно, а флагът стана червен. Към 14:15 ч. е подаден сигнал, че момче е скочило от моста и почнало да се дави.

Две деца се удавиха след скок от моста в Бургас, трето беше избавено

Реагирахме незабавно и дойдохме с колата за спешна помощ. Но не можем да влезем на тази дълбочина, тъй като на края на моста дълбочината е към 5-6 метра дълбочината. След това се обадихме на водолазите, те пристигнаха и може би след 1 час момчето беше извадено мъртво. ", споделя спасителят Петър Русев.

Той добави, че "при скока от високо, който е към 20 метра от втория етаж на моста, се получава огромен удар, от който се получава секване и може от студената вода е станал този съдбовен излаз ".

Млад мъж се удави на плажа в Аркутино

За заплахите:

"Всяка година имаме произшествия на това място, които от време на време приключват и трагично. Опасностите са доста. Отдолу има плочи, арматури, остарели от едно време останали от остарелия мостик... Освен това водата още е студена, а температурите на открито са по-високи. Когато тялото е нагрято и се скочи в студена вода, се пукат капиляри ", сподели Васил Алексиев от Водно избавяне, БЧК-Бургас.

Намериха тялото на удавилото се 14-годишно момиче

Той прикани хората да се пазят и да не употребяват оборудването за скокове.

Относно попречване на сходни трагични случаи:

"Засега можем да предотвратим сходни случаи единствено посредством патрули, взаимно с полиция, жандармерия. Те патрулират от 9 сутринта до 8 вечерта. Всяка година имаме най-малко 15 акта за неспазване на разпоредбите ", разясни Веселин Василев, представител на Община Бургас.

След удавеното дете - дело за неплатени налози и наставления

Повече вижте във видеото.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко ще се доплаща за санаториум от Национален осигурителен институт  1 Предлагат детски градини да се вършат и в частни здания  1 Цената на краставиците скочила със 74%  1 Заплатите в София с 500 лева над междинните за страната --> Пaрите ни  Колко ще се доплаща за санаториум от Национален осигурителен институт Колко ще се доплаща за санаториум от Национален осигурителен институт  Предлагат детски градини да се вършат и в частни здания Предлагат детски градини да се вършат и в частни здания  Цената на краставиците скочила със 74% Цената на краставиците скочила със 74%  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  16 нови случаи на COVID-19, 2727 е общият брой 16 нови случаи на COVID-19, 2727 е общият брой  Голям празник е през днешния ден Голям празник е през днешния ден  <br> „ Звездите са звезди, <strong> тъй като са високо “ </strong> <br>
„ Звездите са звезди, тъй като са високо “
 Южна Корея: Това нещо се случва за първи път Южна Корея: Това нещо се случва за първи път Последни  Каква е повода за нещастието с удавените деца в Бургас? Каква е повода за нещастието с удавените деца в...  Ангел Ирибозов: Ако има възбрана, идват престъпни структури Ангел Ирибозов: Ако има възбрана, идват престъпни...  Южна Корея: Това нещо се случва за първи път Южна Корея: Това нещо се случва за първи път  16 нови случаи на COVID-19, 2727 е общият брой 16 нови случаи на COVID-19, 2727 е общият брой  Слънце, само че и дъжд през днешния ден, къде ще вали Слънце, само че и дъжд през днешния ден, къде ще вали  Нова Зеландия: Няма дейни, нито нови случаи на ковид Нова Зеландия: Няма дейни, нито нови случаи на...  Учени приканват за по-строг надзор във Фейсбук Учени приканват за по-строг надзор във Фейсбук  Голям празник е през днешния ден Голям празник е през днешния ден  <p>Кои са главните <strong>домакински умения</strong>, на които би трябвало <strong>да научим</strong> децата си преди <strong>пълнолетие</strong></p> Кои са главните домашен умения, на които би трябвало да...  Peugeot e-2008 Гърция смъква налози, с цел да електрифицира автопарка си  <p>&bdquo;Звездите са звезди, <strong>защото са високо&ldquo;</strong></p> „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  <p>Тръмп изтегля Националната армия от Вашингтон</p> Тръмп изтегля Националната армия от Вашингтон  Разследване: След 8 години зад решетките еднорък музикант е на път да бъде оправдан Разследване: След 8 години зад решетките еднорък...  Гръмотевична стихия събори дървета и наводни булеварди в Хасково Гръмотевична стихия събори дървета и наводни булеварди в...  Какво в никакъв случай не сте се сещали да потърсите в Гугъл? Какво в никакъв случай не сте се сещали да потърсите в Гугъл?  <p>Тези българки се нуждаят от помощта ни</p> Тези българки се нуждаят от помощта ни  <p>Захариева: &quot;Балкански поток&quot;&nbsp;се строи по всички правила</p> Захариева: "Балкански поток " се строи по...  <p>Ранени служители на реда и десетки хиляди стачкуващи по улиците на Лондон</p> Ранени служители на реда и десетки хиляди стачкуващи по улиците...  <p>Световните водачи прибират милиарди от коронавируса</p> Световните водачи прибират милиарди от ковид  Цацаров: Полфрийман да ти изиска оставката си е комплимент Цацаров: Полфрийман да ти изиска оставката си е... Всичко от през днешния ден Виц на деня - - Признавате ли - пита съдията, - че сте желали да влезете в театъра в нетрезво положение? - Разбира се, че признавам - отговаря… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Отново растеж на инфектираните с ковид в България Отново растеж на инфектираните с ковид в България  Цветомир Найденов разкри депутата зад монопола на Божков  Гърция е подготвена на военни дейности против Турция Гърция е подготвена на военни дейности против Турция  Защо Индия и Китай струпват войска на границата си Защо Индия и Китай струпват войска на границата си  " Това е най-тежката рецесия от Втората международна война насам " Водещи вести  Ангел Ирибозов: Ако има възбрана, идват престъпни структури Ангел Ирибозов: Ако има възбрана, идват престъпни структури  <p>Кои са главните <strong>домакински умения</strong>, на които би трябвало <strong>да научим</strong> децата си преди <strong>пълнолетие</strong></p> Кои са главните домашен умения, на които би трябвало да научим децата си преди пълноправие  Peugeot e-2008 И Гърция ще електрифицира автопарка си, дава данъчни облекчения  Нова Зеландия: Няма дейни, нито нови случаи на ковид Нова Зеландия: Няма дейни, нито нови случаи на ковид  Учени приканват за по-строг надзор във Фейсбук Учени приканват за по-строг надзор във Фейсбук  Гръмотевична стихия събори дървета и наводни булеварди в Хасково Гръмотевична стихия събори дървета и наводни булеварди в Хасково  <p>Тръмп изтегля Националната армия от Вашингтон</p> Тръмп разпореди Националната армия да бъде изтеглена от Вашингтон  Какво в никакъв случай не сте се сещали да потърсите в Гугъл? Какво в никакъв случай не сте се сещали да потърсите в Гугъл?  <p>Тези българки се нуждаят от помощта ни</p> Тези българки се нуждаят от помощта ни  <p>Ранени служители на реда и десетки хиляди стачкуващи по улиците на Лондон</p>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР