България излиза срещу Черна гора тази вечер в търсене на

...
България излиза срещу Черна гора тази вечер в търсене на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Черна гора - България 1:0, Стефан Савич откри за домакините

България излиза против Черна гора довечера в търсене на първия си триумф в евроквалификациите по пътя към Евро 2024, откакто в първите си четири против " лъвовете " записаха две равенства и две провали.

Двубоят в Подгорица е с начален час 19:00 и ще може да го гледате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 1 и онлайн тук:



След равностойни начални минути първата по-интересна обстановка пред някои от двата отбора пристигна в 19-ата минута, когато Кирил Десподов изведе хитро с пета Лукас Петков, само че ударът на родения в Германия футболист бе отразен от някогашния вратар на Левски Милан Миятович.

Домакините от Черна гора пък трябваше да чакат до края на първата част, с цел да стигнат до първата си опция за гол. Тя пристигна в 42-ата минута и се откри пред Марко Бакич, който бе изведен самичък на чиста позиция, само че българският пазач внимаваше и отрази изстрела му. Впоследствие Урош Джудрджевич имаше късмет за добавка, само че Кристиан Димитров бе на вярното място и мазета.

За страдание, току преди почивката " храбрите соколи " откриха резултата посредством своя капитан Стефан Савич, който се разписа след едно безредие в наказателното поле на България. Черногорците извършиха ъглов удар отдясно, след който Зарко Томашевич стреля с глава, Дюлгеров избави, но топката стигна до Савич. Без да се замисля, дългогодишният футболист на Атлетико Мадрид стреля и макар напъните на българския вратар кълбото влетя в неговата мрежа за 1:0.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР