България има нужда от експертизата на ДПС, за да получи

...
България има нужда от експертизата на ДПС, за да получи
Коментари Харесай

Карадайъ каза от какво има нужда България, за да е № 1

България има потребност от експертизата на Движение за права и свободи, с цел да получи европейските пари, с цел да обезпечи развиването на страната. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Казанлък.

И до момента в който някой си играе с предубеждения, с цел да основава среда на ненавист, опълчване и разделяне, и да чертае разграничителни линии, в интернационален проект се избират специалистите, които могат да правят работа, сподели още Карадайъ. Той напомни, че единствено в границите на няколко месеца Илхан Кючюк бе избран отново за съпредседател на европейките либерали, а Хамид Хамид - за вицепрезидент на международните либерали. Това е по този начин, тъй като те могат да правят работа, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи.

-->

Когато имаме проблем у дома, търсим най-хубавите майсторите, с цел да ни го решат. И откакто страната е общата ни къща, за какво избираме хора, които споделят: И аз съм елементарен и вие сте елементарни, по тази причина ме избирате, попита Карадайъ. И зададе още един въпрос: А за какво избираме тези, които споделят: С потвърдени специалисти няма да вършим нищо, не ги желаеме.

Напротив, България има потребност от експертизата на Движение за права и свободи, има потребност от опита на Движение за права и свободи, безапелационен е водачът на Движението.

Според него всички политически рецесии, които ги има през днешния ден, имат за шапка политическата рецесия. И те няма да се решат, в случай че има избори през 2-3 месеца, а ще се задълбочат.

Няма да вървим на нови избори, а ще влезем в Народното събрание и по националните цели и цели ще реализираме единодушие на масата на договарянията, предвижда Карадайъ. И добави:  Има ли устойчиво ръководство, ще има непоклатимост на вложенията, на приходите, на работните места, а оттова ще има и икономическо развиване. Движение за права и свободи към този момент е показвала по какъв начин прави това. И ще го създадем още веднъж, с цел да бъде България №1, сподели още Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР