„България и нейната история винаги са зависели от смели хора,

...
„България и нейната история винаги са зависели от смели хора,
Коментари Харесай

Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

„ България и нейната история постоянно са зависели от смели хора, които знаят, че тяхната действителност не е подмолен артист и неговите другари. Трифонов се оправдаваше през вчерашния ден, че няма нищо общо с границата и в този момент сътрудника до мен върви с защита, тъй като го заплашват “. Това съобщи Кирил Петков по време на ексклузивен брифинг на Политическа партия, в който поздрави отделилите се от Има Такъв Народ петима народни представители. Той съобщи, че има вяра, че в рамите на това държавно управление още веднъж ще се образува болшинство.

„ България има късмет. Мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник “, отсече Петков.

„ Държавата не се ръководи от диванчета и студиа. Държавата би трябвало да се ръководи от хора, които всеки ден идват в Народно събрание, а не от сценаристи зад кулисите или някогашни министър председатели в джипки или почетни ръководители в сараи. В момента, в който политиката се прави в публични институции, това е момента в който ще имаме естествена страна. Мафията загуби опцията да образува държавно управление “, разяснява вицепремиерът Асен Василев.

" Оттук нататък думата е на народът “, заключи Асен Василев.

Василев отхвърли петимата отделили да са били стимулирани от " Продлжаваме смяната ".

" Със своето идване на власт ние обещахме битка с корупцията. През последните няколко месеца ние непрестанно се опитвахме да стигнем, до това заричане. Но законът за КПКОНПИ се бавеше 6 месеца ", разяснява още министър председателят. Той уточни, е по същият метод са се бавели законите за правосъдната система, за европейския прокурор, и постоянно това е ставало „ от няколкото индивида от Има Такъв Народ “.

" Мафията калкулира неверно. Радостин Василев сподели същинско водачество. Мафиата това не го схваща, тъй като тя не се ръководи по този начин ", добави Петков.

Премиерът добави, че ще беседва с отделилите се от Има Такъв Народ депутати:

„ Има три значими момента – антикризисните ограничения и пенсиите, обезщетенията за ел. силата и приемането на КПКОНПИ. Ще търсим поддръжка по тези три линии “, добави го Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР