България Горанов: НАП има пари да плати глобата от КЗЛД

...
България Горанов: НАП има пари да плати глобата от КЗЛД
Коментари Харесай

Горанов: НАП има пари да плати глобата от КЗЛД

България Горанов: Национална агенция за приходите има пари да заплати санкцията от КЗЛД По думите му още оставки в Национална агенция за приходите няма да има, задоволителни са тези на двамата отговарящи за IT сигурността  Надежда Неменски 23 август 2019, 19:32  Горанов: Национална агенция за приходите има пари да заплати санкцията от КЗЛД Източник: БГНЕС
ационалната организация по приходите разполага с задоволително средства, с цел да заплати санкцията си наложена от Комисията за отбрана на персоналните данни. Това разгласи финансовият министър Владислав Горанов, представен от организация БГНЕС.

По думите му още оставки в Национална агенция за приходите няма да има, задоволителни са тези на двамата отговарящи за IT сигурността .

Горанов добави, че няма да има и смяна в държавния бюджет, с цел да бъдат открити пари за санкцията, тъй като Национална агенция за приходите има задоволително.

„ В държавния бюджет има средства да бъде погасена глобата и това няма да се отрази на хазната, нито ще се наложи привличането на спомагателен финансов ресурс”, стана ясно от думите на финансовия министър.

Според него глоба само ще понесат „ тези терористи, които пробиха данните на приходната агенция” .

Заедно с премиера Бойко Борисов и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, Горанов участва на откриването край Крумовград на първия от 40 години новоразработен рудник за рандеман на злато.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Национална агенция за приходите санкция КЗЛД Владислав Горанов
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР