България е сред страните с най-малко разтрогнати бракове в Европа

...
България е сред страните с най-малко разтрогнати бракове в Европа
Коментари Харесай

Кампания на „Пещерска“ разкрива тайните на щастливия брак

България е измежду страните с минимум разтрогнати бракове в Европа през последните две десетилетия, с коефициент 20% на разграничените фамилии през първите 15 години от сватбата.

Изследването е на британската организация Marriage Foundation по данни на Евростат и демонстрира, че равнищата на разводите през първите 5 години от брака са намалели доста в цяла Европа. На фона на обнадеждаващите данни „ Пещерска “ Отлежала ракия започва акция за подсилване на взаимоотношенията в брака и поощряване на обичайните фамилни полезности.

Инициативата на VP Brands International „ И заживели щастливо “ е продължение на състезанието „ Просто кажи „ Да “ “, като тази година концепцията се надгражда в посока “Какво следва след заветното „ Да “ “.

За задачата всички двойки, които желаят да споделят тайната си за благополучен фамилен живот, могат да вземат присъединяване в играта, като опишат по какъв начин се е развил живота им след брака на специфичната уеб страница , качат фотография или видео. Колкото по-оригинално е наличието, толкоз по-голям е шансът да влязат измежду финалистите, които ще се борят за три награди от по 2 хиляди лв.. Конкурсът ще продължи до 22 септември, а всяка седмица за участниците са планувани по 5 бутилки Пещерска Отлежала в комплект с кошница с мезета.

Това, което ни стимулира да създадем и да надграждаме сходна самодейност, е вярата в устоите на българското семейство “, споделиха от VP Brands International.

А „ Пещерска “ Отлежала ракия е притежател точно на фундаменталните фамилни полезности през поколенията. Марка, която има вяра, че фамилията е това, което пази българските обичаи и ги предава ги за генерации напред и за това участва на българската софра в празник и в делник “, допълват от компанията.
Серията ракии „ Пещерска “ заема водещ дял от пазара на алкохолни питиета в България.

Марката подсигурява качество посредством одобрен и благонадежден генезис, прецизен надзор на суровината, както и на всеки стадий от индустриалните процеси. Пещерска се създава при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния развой – от развъждане и жътва на гроздето, до бутилиране и разпространяване в комерсиалната мрежа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР