България е с по-добри и атрактивни от тези на Швейцария,

...
България е с по-добри и атрактивни от тези на Швейцария,
Коментари Харесай

Българските национални паркове по-атрактивни от швейцарските

България е с по-добри и атрактивни от тези на Швейцария, съгласно изследване на специалистите от за най-високо оценените национални паркове в Европа.
Страната ни е на четвърто място със междинен рейтинг 9,64 от 10 в ранглиста, направена от " TripAdvisor ", пред, която е на пето място със междинен рейтинг 9,60.
Не е загадка, че Европа е дом на някои от най-красивите обекти със предпазена природа в света - от гъсти гори до искрящи на слънчевата светлина езера. Разходката в един от тези европейски национални паркове ще ви обезпечи най-чистия въздух на континента.
Независимо дали търсите идеалния декор за обява в Инстаграм или с цел да си набележите красиви, неразучени елементи на света, които да посетите, специалистите от SaveOnEnergy.com/uk се притичват на помощ, разкривайки ви коя страна е дом на най-високо оценените национални паркове в Европа.
Държавата с най-високо оценени национални паркове е Украйна , със междинен рейтинг на " TripAdvisor " 9,73 от 10. Националният парк в Украйна с най-голям рейтинг е, основан през 1980 година за отбрана на ландшафтите на Карпатите. Този парк се намира в Ивано-Франкивска област и обгръща 515,7 km².
Следва я, която предлага единствено един народен парк, и има междинна оценка от 9,72. Той се отличава с извънредно красиви пейзажи, което му дава и въпросната междинна оценка. Този парк ще ви накара бързо да резервирате полет до Словения след едно кликване в Гугъл. Национален парк " Триглав " ще ви остави с отворена уста и покрива 4% от словенската територия, като е един от най-големите национални резервати в цяла Европа.
 Издадоха правила за посещаване на националните паркове - вижте ги тук Издадоха правила за посещаване на националните паркове - вижте ги тук
Нови правила за визити в Националните паркове „ Рила “, „ Пирин “ и „ Централен Балкан “ издадоха дире...
На трето място, с 9 национални парка и междинен рейтинг от 9,69, е Словакия.
В заемащата четвърто място България екосистемите са напълно с натурален генезис и с огромно многообразие на растителни и скотски типове и местообитания. В България са обособени 3 национални парка с обща повърхност 193 000 хектара.
Топ 10 приключва Англия с 15 национални парка и междинен рейтинг от 9,45.
Британският националният парк " Пемброукшир кост " има най-високата оценка на " Trip Advisor " - 9,73. Това естествено знамение се намира по крайбрежието на Пемброукшир в Западен Уелс и е основано през 1952 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР