България е по-силна заедно с Русия! Важно е да запазим

...
България е по-силна заедно с Русия! Важно е да запазим
Коментари Харесай

Русофилите на Малинов настояват за референдум за излизане на България от НАТО

България е по-силна дружно с Русия! Важно е да запазим другарски връзки, тъй като страната ни няма бъдеще без партньорство с съветския народ, безапелационен е лидерът на листата на Политическа партия „ Възраждане на Отечеството “ за Старозагорски изборен регион Атанас Панчев.

От партията упорстват за преобразяване на България в свободна зона на мира и за унищожаване на задграничните военни бази на българска територия. Кандидатите са безапелационни, че би трябвало да бъде извършен референдум излизане на България от НАТО.

Значима поддръжка за фамилията, раждаемостта и развъждането на деца, обвързана с просветителния ценз и трудовата претовареност на родителите. Безплатно обучение в държавните учебни заведения и университети, предлага още Политическа партия " Възраждане на Отечеството ".

„ Реформата в просветителната система е наложителна. Крайно време е да се спре практиката парите да следват ученика и студента “, изясни Корнелия Владева, преподавател и претендент за народен представител. Формацията ще работи за нарастване на средствата, отделяни в просветителната сфера на 5% от Брутният вътрешен продукт на България, както и за смяна в образователните стратегии, защото сега измежду децата се насажда русофобия и антикомунизъм.

Политическа партия „ Възраждане на Отечеството “ предлага още образователните стратегии в обособените райони на страната да бъдат съобразени с потребностите на бизнеса, финансови тласъци за университетите с достижения в обособени сфери и нарастване на средствата за просвета до 1.5% от Брутният вътрешен продукт на България.

В обществената област Политическа партия „ Възраждане на Отечеството “ ще се стреми към политика на устойчиво повишаване на приходите на българските фамилии, значително понижаване на неравенствата и догонване на приходите и виталния стандарт на средноразвитите страни в Европейския съюз.

Партията си слага за цел въвеждане на фамилно подоходно облагане на физическите лица, чийто приход не може да е под 80% от виталния най-малко, както и въвеждане на негативен налог. Повишаване на минималната работна заплата и минималната пенсия също са измежду задачите на Политическа партия „ Възраждане на отечеството “.

В Стара Загора партията се бори за доверието на гласоподавателите листа от 10 претенденти от сферата на науката, образованието, енергетиката и културата, всеки един потвърден експерт в своята област.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР