България е най-бедната държава в Европейския съюз, но има най-много

...
България е най-бедната държава в Европейския съюз, но има най-много
Коментари Харесай

Самотна болна пенсионерка: 4 пъти ме ограбват, няма кой да ме защити

България е най-бедната страна в Европейския съюз, само че има най-вече служители на реда и прокурори, кои не правят никаква работа. Има доста заболели хора, множеството самотни, без никакви близки, лежащи инвалиди, в която група попадам и аз. Ние имаме потребност от човек, който да се грижи за нас. Има доста дами, които желаят да се грижат за тях, безработни млади пенсионерки, само че ние не можем да си позволим, тъй като те желаят европейски заплати. Може ли аз, която получавам 200 лева пенсия, да заплащам на жена за един час 8 лева?! Аз като си платя сметките, остават ми по 3 лева дневно – 1 лева за самун и за едно мляко. Освен това те са нахални и безскрупулни, и крадливи. Давам образец със себе си. Аз съм самотна остаряла жена, счупих си крайници, в болничното заведение ми взеха 2500 лева, въпреки че съм обезпечена и съм работила 30 години.

Изпратих моя близка да отиде в дома ми и да вземе пари за интервенцията. Имах спестени 4000 лева Тя знаеше, че имам пари. Каза ми да ѝ напиша едно саморъчно написано наследство. Беше ми доста близка, имах ѝ доверие, а бях в невъзможност. Каза ми, че не се знае какво ще се случи с мен на тази интервенция, в случай че се случи нещо (да умра), да можела да ми изтегли парите. Съгласих се. Но оживях и си желаех наследството, а тя излъга, че го е скъсала. Още го пази и чака да умра. И ми открадна 1300 лева от вкъщи. Тя регистрира парите с хвърчащи бележки, саморъчно написани, без да показа нито една касова записка, нито фактура, че са изхарчени за крайници, до момента в който съм била в болничното заведение. И за 10 дни съм изяла толкоз пари. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата с нищо не ми помогнаха, не ги интересуват обстоятелства и документи.

След това наех друга жена, тъй като бях на легло. Тя ми открадна всички златни бижута и преди да си тръгне, ми заповяда да смъква златните си обици, които 50 години бяха на ушите ми. Аз бях с две патерици, хвана ме за ръцете и сподели, че в случай че не ѝ ги дам, ще ме убие. Предпочетох живота пред гибелта. Всичко взе и си отиде. Разследващите органи се оправдават, че нямам очевидци. Какво безсрамие! Кой апаш върви със очевидец?!

Обръщам се към всички остарели самотни и заболели хора – пазете се от женската мафия в града. Те са жестоки, нямат възприятие за позор и съвест. Човешките полезности изчезнаха, пред нищо не се стопират, откъдето минат, трева не пораства. За всичко е отговорна страната (хората), само че българинът е нерешителен, неграмотен и в този момент стана ленив. Аз съм ограбвана четири пъти, нямам нищо към този момент. Няма кой да ни отбрани.
И. Стоянова, Пазарджик
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР