България е надежден съюзник в НАТО и който твърди обратното,

...
България е надежден съюзник в НАТО и който твърди обратното,
Коментари Харесай

Заков: Манипулация е тезата, че България е формален член на НАТО

България е благонадежден съдружник в НАТО и който твърди противоположното, споделя лъжи. Това се споделя в обява на министъра на защитата Драгомир Заков във Facebook във връзка изказвания, че Съединени американски щати задържат доставката на F-16 поради подозрения за теч на информация към Русия.

Подобна информация се появи в нидерландски медии, които показват, че един от водачите им на F-35, изпратени да охраняват небето на България, е бил издирван от българи, с цел да издаде данни за самолетите.

" 63% поддържат България да бъде част от НАТО и Европейски Съюз, а поддръжката за участие в НАТО е на рекордно високо равнище.

Най-надеждната отбрана за сигурността, суверенитета и териториалната целокупност на страната е участието в НАТО и Европейски Съюз. Там, където постоянно можем да разчитаме на нашите съдружници и сътрудници!

Ако някой твърди, че сигурността на България е обезпечена независимо и с официално участие, основано на опортюнизъм - това е груба операция и вкарва българските жители в подвеждане.

Благодарни сме на Нидерландия за помощта за защита на въздушното пространство.

Два пъти Конгресът в Съединени американски щати гласоподава България да получи Ф16, т.е. България е благонадежден съдружник и стратегически сътрудник, включително при опазването на класифицирана информация. ", написа още Заков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР