България е извадена от забранителния списък. Американските центрове за контрол

...
България е извадена от забранителния списък. Американските центрове за контрол
Коментари Харесай

Българите вече могат да пътуват свободно до САЩ, както и представители на още 90 държави

България е извадена от забранителния лист. Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите оповестиха, че са отменили рекомендациите си по отношение на Ковид-19 да не се пътува до към 90 интернационалните дестинации, измежду които е и България, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица федералната здравна организация сподели, че преразглежда рекомендациите си за пътешестване и така наречен четвърто равнище за заплаха от Ковид ще се резервира единствено в случаи на " специфични условия, като бързо увеличение на случаите или извънредно огромен брой случаи ".

Сред страните и районите, които към този момент са на трето, " високо " равнище на заплаха (на неимунизираните против Ковид американци все по този начин се предлага да не пътуват до тях), са Англия, Франция, Израел, Турция, Австралия, Гърция, Хонконг, Италия, Япония, Южна Корея, Испания и Русия. Други такива страни са Швейцария, Австрия, Белгия, България, Република Южна Африка, Чили, Чехия, Йордания, Ливан, Нова Зеландия, Норвегия, Португалия, Полша, Сомалия, Уругвай и Виетнам.

Миналата седмица Държавният департамент също съобщи, че внезапно лимитира рекомендациите да не се пътува за интернационалните дестинации. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР