България е домакин на първата инициирана международна работна среща за

...
България е домакин на първата инициирана международна работна среща за
Коментари Харесай

България е домакин на най-големия форум за планиране на общата селскостопанска политика на ЕС

България е хазаин на първата инициирана интернационална работна среща за обмяна на опит по новия модел на обмисляне в Общата селскостопанска политика след 2020 година С това се слага началото на поредност полемики в дългия развой на обмисляне.

Целта на форума бе да се обменят познания и опит за цялостния развой на обмисляне на участващите страни членки на Европейски Съюз. Ресорният зам.-министър Вергиния Кръстева изясни, че са значими обособените подходи на страните членки – при едни с повече тежест върху мнението на заинтригуваните страни, а при други - базиране върху статистически или експертни разбори. Така ще се усъвършенства процеса и на национално равнище за всяка обособена страна.

Бяха разисквани пет значими тематики: Система за познания и нововъведения, Зелена архитектура, Оценка на потребностите и интервенционна тактика, Координация на процеса по правене на стратегически проект и Не-ИСАК основани ограничения.

Участниците във форума бяха представители на Европейска комисия и делегации от Латвия, Словакия, Словения, Литва, Румъния, Унгария, Чехия, Естония, Полша, Финландия, Кипър и Хърватия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР