България е дарила ваксини срещу COVID-19 на други страни на

...
България е дарила ваксини срещу COVID-19 на други страни на
Коментари Харесай

България е дарила ваксини срещу COVID-19 на други страни на стойност 28 милиона лева

България е дарила ваксини против COVID-19 на други страни на стойност 28 милиона лв.. Това научи " Евроком ", откакто се допита до Министерство на здравеопазването.

До 4 април България е получила ваксини на стойност над 178 милиона лв. и сме дарили повече от 3 милиона дози на стойност 28 милиона лв..

декор " Евроком " се допита до здравното министертво, а оттова дадоха отговор, че до края на годинита в страната би трябвало да дойдат още милиони ваксини на стойност над 104 милиона лв., които има огромна възможност още веднъж да бъдат дарени. На ден в страната ни се слагат по едвам няколко стотин дози, като всяка последваща седмица те понижават.

Пандемията стартира да отминава, само че остават голям брой въпроси без отговор. Защо държавните управления на България подписаха контракти за доставка на повече ваксини, в сравнение с е популацията на страната? Някой ще понесе ли отговорност за милионите дарени левове? За провалените осведомителни акции, за които също са давани пари на данъкоплатците у нас? Защо страната се затвори, когато имахме едвам няколко инфектирани и ще понесе ли някой отговорност за това? Много въпроси, на които незабавно е необходим отговор.

Повече вижте във видеото!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР