България Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Надали има някой

...
България Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Надали има някой
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман

България Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман " Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен ", разяснява министър председателят на конференция 3 септември 2019, 10:03  Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Източник: БГНЕС
ЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман, съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията.

Борисов разяснява кандидатурата на Манолова за кмет на столицата на идните локални избори и акцентира, че ръководещите неведнъж са ѝ помагали като омбудсман за законопроектите и самодейностите, с които се е занимавала.

"Надали има някой да е помагал на Мая Манолова повече от мен. През целия ѝ мандат, макар съпротивата, всички нейни закони и стотици милиони, които искаше за хората с увреждания, ѝ бяха дадени “, акцентира водачът на ГЕРБ.

Според него от дълго време е било ясно, че Манолова ще се включи в кметската борба наесен. "На вас не ви ли беше ясно? ", попита министър председателят публицистите на конференцията. Борисов съобщи още, че е ядосан на Манолова само за нейното изявление, че е "репресирана от страната ". "Тя идваше доста постоянно при мен и при министрите ", аргументира се той.

“Аз се подстригвам самичък и мога пред вас да го показвам. Прическата ми е обикновена, за жалост. Много желая да имам коафьор, само че няма какво да ми фризира”, сподели Борисов във връзка обвиняванията, че е пратил хора да наблюдават Манолова, до момента в който си прави прическа.

Борисов изрази вяра Мая Манолова и претендентът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова да проведат правилна акция и прикани Българска социалистическа партия също да вземат участие в борбата, а не "да се крият " зад кандидатурата на досегашния публичен бранител.

В изявлението си ръководителят на ГЕРБ акцентира още, че е получил уверението на Волен Сидеров за поддръжка към държавното управление, както и че раздорите в "Обединени патриоти " няма да се отразят на стабилността на парламентарното болшинство и държавното управление.



Ръководствата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили разясняват въпроси, свързани с идните избори за локална власт на среща в Централата на ГЕРБ.

Именно там стана ясно, че Златко Живков ще бъде кандидатурата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за кмет на Монтана.

Двете партии ще поддържат Живков за рекордния му шести мандат, както и ще вземат участие на локалните избори наесен с обща листа за общински съветници. Двете партии към този момент подписаха рамково политическо съглашение, с което дават опция на локалните си структури да образуват обединения между тях или да търсят други вероятни пътища за поддръжка на обща кандидатура за кмет или листа за общински съветници.

На конференция в централата на ГЕРБ поддръжка за Златко Живков изрази персонално ръководителят на партията Бойко Борисов. Той акцентира, че локалната конструкция на политическата мощ застава зад кандидатурата на Живков и добави, че като един от целите ще бъде изведен построяването на пътя Ботевград – Мездра, което ще подкрепи за развиването на вложенията и туризма в Северозападния район.

Подкрепата си за кандидат-кмета Живков изрази и водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

"Кандидатирането ми за рекорден шести мандат не е самоцел. Смятам, че позитивните промени и преобразуването на Северозапада би трябвало да продължат “, сподели и самият Златко Живков. "Амбициите ми са свързани с виталния стандарт и развиването на общината. Разчитам на поддръжката на ГЕРБ и смятам, че тя е извънредно значима. Никакви персонални упоритости не виждам тук ", добави още той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР