България беше мащеха за Северозапада. Това обясни социалистът Филип Попов

...
България беше мащеха за Северозапада. Това обясни социалистът Филип Попов
Коментари Харесай

БСП ще прави политика за чичо от Койнаре

България беше мащеха за Северозапада. Това изясни социалистът Филип Попов по време на второто четене на бюджета. Депутатите влязоха в спор за парите за най-бедния български регион. Вашето държавно управление целеустремено унищожи района, обърна се той към ГЕРБ.

Колко държавни лечебни заведения бяха пред банкрут при вашето ръководство в Северозапада, попита социалистът. Колко общински лечебни заведения банкрутираха, продължи да задава въпроси той. Попов уточни, че преди ръководещите не желали да вършат политика за " чичо от Койнаре ". Всички от Северозапада са чичо от Койнаре, разясни Попов и властта ще прави политика в района.

Вие не осъзнавате, че към този момент управлявате, а се сърдите на ГЕРБ, включи се Петя Аврамова. По думите й ГЕРБ не са зарязали Северозападна България и тя предложения депутатите да видят персонално издигнатото там.

Според Станислав Анастасов, Движение за права и свободи, в бюджета не се вижда синтезирана кохезионната политика на Европейски Съюз. Създават се бюджети, които задълбочават разликите в районите, безапелационен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР