Българите могат да посещават курортите без съмнения за здравето си,

...
Българите могат да посещават курортите без съмнения за здравето си,
Коментари Харесай

Николова: Българите могат да посещават курортите без да се тревожат за здравето си

 Българите могат да посещават курортите без подозрения за здравето си, тъй като досега няма нито един регистриран случай на инфектиран COVID-19 в зимните дестинации. Toва съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на работно посещаване в Банско. 

По думите й спазването на санитарно-хигиенните наставления и единните правила за сигурност подсигуряват доверието на потребителите в предлагания у нас туристически " артикул ". 

" Препоръчвам планината за пътувания и отмора по време на идващата почивка на учениците. Условията за туризъм са отлични, оферират доста положителни благоприятни условия за подсилване на здравето, освен това в условия,  гарантиращи сигурност и сигурност “, безапелационна бе Николова, като прикани родителите да заведат децата си в планината. 

Според маркетинг шефа на компанията концесионер на ски пистите в Банско Иван Обрейков поради падналия сняг през последните дни на зимният сезон може да продължи доникъде на април.

" Българските туристи още веднъж са измежду главните гости в курорта ", добави кемтът на града Иван Кадев, а вицепремиерът добави, че се чака тази наклонност да се резервира и през идващите седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР