Българинът, за когото вече ви информирахме, че застреля бившата си

...
Българинът, за когото вече ви информирахме, че застреля бившата си
Коментари Харесай

Ревнивият българин стрелял много пъти по бившето си гадже в Германия, преди това си говорели в магазина

Българинът, за който към този момент ви информирахме, че простреля някогашната си другарка - също наша сънародничка, след което се самоуби пред очите на клиенти в супермаркет на Aldi в Германия, се оказа ревнивец, който по този начин и не съумял да преглътне рздяла. Престъплението е осъществено в понеделник по здрач в град Мьорфелден-Валдорф, ситуиран южно от Франкфурт, оповестяват немските медии. След като е прострелял дамата, причинителят се е самоубил.

Говорител на прокуратурата в Дармщат - Роберт Хартман съобщи, че 48-годишният причинител е влезнал в супермаркета в квартал Валдорф в понеделник към 19:15 часа локално време. Там той разговарял с 38-годишната служителка, която зареждала стелажите, след което я е прострелял с револвер, за който, съгласно прокурора, той не е имал позволение.

Колко изстрела са били създадени - може да се откри едвам по време на аутопсията на тялото, планувана за през днешния ден, като се приказва, че на мястото на стрелбата са били открити 4 гилзи.

По време на стрелбата не е имало ранени клиенти на магазина.

Според прокурора претекстът за закононарушението може би е несполучлива връзка. Убитата е имала връзка с причинителя от към година и половина, като двамата български жители са живеели дружно. Връзката има се разпада преди шест месеца и мъжът се преместил в Бад Вурцах.

Техен другар е отбелязал, че мъжът е живеел на хотел в Мьорфелден-Валдорф и е заплашвал някогашната си половинка, тъй като не можел да одобри тяхната разлъка. 38-годишната жертва се е страхувала от него.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР