Българинът Кун Теменужков Михайлов напусна школата на Барселона. Това разкри

...
Българинът Кун Теменужков Михайлов напусна школата на Барселона. Това разкри
Коментари Харесай

Кун Теменужков се сбогува с Барса с тогателно писмо

Българинът Кун Теменужков Михайлов напусна школата на Барселона. Това разкри самият той в профила си в обществената мрежа Facebook.

" 10 години футбол и 3 страхотни сезона в най-хубавия тим в света. Мога единствено да благодаря на всички играчи и треньори на Барселона за всичко научено на и отвън терена.

Преживяването ми в най-хубавата школа в света се получи с помощта на доста хора, които ми помогнаха да покажа най-хубавите си качества като футболист. Нямам никакви подозрения, че ще реализира фантазията си, щом се стремя настойчиво към нея.

Зная, че съм гений на международния футбол, мога да пътувам до страната си и да играя за националния тим ", написа младият гений.

Все още не е ясно къде ще продължи кариерата 17-годишният футболист. Немалко каталунски публицисти показват страдание за решението на Кун, защото се очакваше той да води офанзива на Juvenil A през новия сезон.

Нападателят роден на 1 февруари 2000 година в София, пето дете в фамилията. Година и половина след раждането му, фамилия Михайлови емигрират в Испания, където геният изкарва тридневни проби в школата на каталунците и става част от кадетите на Барселона Б.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР