Българинът Габриел Маринов стана европейски шампион на първенството в категория

...
Българинът Габриел Маринов стана европейски шампион на първенството в категория
Коментари Харесай

Златният Габриел Маринов: Нужни са много тренировки, много лишения, сваляне на килограми

Българинът Габриел Маринов стана европейски първенец на шампионата в категория до 61 кг. по повдигане на тежести в Софи Непосредствено след триумфа българинът благодари на всички, които са го подкрепили в този миг.

" Нужни са доста тренировки, доста ограничения, събаряне на килограми. Най-много тренировки и верен човек до теб, който да те тренира. Аз не имах вяра толкоз доста, само че този, който ме приготвяше - с помощта на Алан Дзегаев, с помощта на него съм тук сега на върха. Искам да посветя тези триумфа на моя персонален треньор и също на Алан Дзегаев, тъй като тези хора ме докараха до тук. До върха ", сподели Маринов, представен от " Спортал ".

Състезателят също по този начин разяснява и значимостта на триумфа в София пред родна аудитория.

“Беше доста огромна наслада за мен, тъй като е в нашата страна, това ми е първа европейска купа, доста съм щастлив и благополучен. Бях в еуфория и не чувах в профил какво ми приказват, просто мислих по какъв начин да ги подвигна и това беше. Имах някакви подозрения, само че станаха нещата с малко повече старания, малко повече труд. Българска аудитория, родственици, другари - това те стимулира от ден на ден и повече ”, добави Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР