Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им

...
Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им
Коментари Харесай

Българин в Испания уби съпругата си и 6- годишната им дъщеря

Българин в Испания умъртви брачната половинка си и 6- годишната им щерка, оповестява вестник . Инцидентът е станал в неделя 6 ноември в 22:13 часа в дома на фамилията, намиращ се в мадридския квартал Мостолес на Avenida Olimpica 20.

39- годишния мъж е намушкал с нож 29- годишната си брачна половинка и детето, а по-късно се е опитал да се самоубие, като се е намушкал с нож няколко пъти в гърдите, шията и краката. Преди да посегне на себе си нашенецът е изпратил известие по WhatsApp до няколко свои познати, че е умъртвил жена си и детето и счита да посегне и на своя живот.

Приятелите тръгнали към дома му, само че, защото никой не отворил врата, се обадили на Националната полиция. Изпратеният екип съумял да влезе в жилището, където още в коридора се натъкнали на безжизнените тела на дамата и детето. Раненият мъж бил в една от стаите.

Пристигналите на място лекари са установили гибелта на дамата и детето в резултат на няколко прободни рани и са оказали първа помощ на агресора. Той е закаран в тежко положение в болница Puerta de Hierro в Махадаонда.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР