Българин с британско гражданство е на стена на Колизея преди

...
Българин с британско гражданство е на стена на Колизея преди
Коментари Харесай

Българин с британско гражданство е издълбал "Иван+Хeйли 23" на стена на Колизея

Българин с английско поданство е на стена на Колизея преди няколко дни, оповестиха през днешния ден английските медии, базирайки се на информации в Италия, съобщи Българска национална телевизия. Той е сниман, до момента в който издълбава имената в каменните стени благодарение на връзка ключове, предишния петък - 23 юни.

 Българин с английско поданство е издълбал
© Reuters

По информация на MailOnline мъжът е българин и е роден в Ловеч, има и английско поданство. Работи като фитнес треньор в Бристол, само че и като водач на доставки. Полицията е изпратила писмо на адреса на обвинения, с цел да го осведоми, че против него се води следствие. Приятелката му обаче не е обект на следствието.

Ако Иван бъде приет за отговорен той може да получи санкция от 15 000 евро и затвор до 5 години. Смята се, че Хейли ръководи личен бизнес за спортно хранене и двамата живеят дружно в предградието Кейншам, близо до фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е треньор.

 Българин с английско поданство е издълбал
© Reuters

Не за първи път Колизея става обект на вандалска демонстрация. През септември 2020 година 32-годишен ирландец беше заловен да дълбае с железен предмет буквите си, а месец по-късно 14-годишно немско момиче бе хванато в същото нарушение, напомня Българска национална телевизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР