Българин от Чикаго е номиниран за предприемач на годината. Михаил

...
Българин от Чикаго е номиниран за предприемач на годината. Михаил
Коментари Харесай

Българин смая всички в САЩ ВИДЕО

Българин от Чикаго е номиниран за бизнесмен на годината. Михаил Михайлов е притежател на една от най-успешните компании зад океана и доближи до финалите на локални влиятелни бизнес награди, предава Нова тв.

Пътят на Михаил Михайлов към триумфа стартира още в Германия. Той живее 8 години в Мюнхен преди да завоюва зелена карта и да се реалокира в Съединени американски щати. Първо живее в Мисисипи, само че се мести в Чикаго.

„ Бях поканен първо да управлявам една дребна автотранспортна компания, която си имаше лични автовози. Аз взех решение, че има опция за доста огромно усъвършенстване и за по-голямо дигитализиране. Буквално работех 24 часа, всеки ден от седмицата. Това беше моето гориво. Нямах нищо друго в живота”, споделя Михаил Михайлов.

Така той взема решение да сътвори своя бизнес за автомобилна логистика в Съединени американски щати. Неговата концепция еволюира с времето, до момента в който доближи настоящия си вид - той към този момент работи на интернационално равнище, с четири офиса - в Чикаго, България и Македония.

„ Сега, през 2020-та година, започнахме също с транспорт на мотори, на лодки и на това, на което тук му се споделя heavy haul -на тежка машинария”, споделя Михайлов.

Номинацията за „ Предприемач на годината” идва като изненада за него.

„ Много прелестно сюрпризиран бях. Аз не познавам индивида, който ме е номинирал. Доколкото разбрах това е един банкер, който е в региона на Чикаго. Ако аз бъда победител в една от категориите на финалите за междинните щати, надлежно ще продължа в националната надпревара”, изяснява той. И отхвърля да поеме цялостната отговорност за своя триумф.

„ Основното са хората, които са зад мен и с които успяхме да изградим тази компания заедно”, изяснява той.

На тези, които занапред потеглят по трънливия път към триумфа, споделя:

„ Трябва да имат религия, твърда религия. И би трябвало да са положителни. Ако не се усмихваш и в случай че не си положителен - нещата или не се получават, или доста мъчно се получават”, счита Михаил Михайлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР