Българин може да се похвали, че е гощавал звезди от

...
Българин може да се похвали, че е гощавал звезди от
Коментари Харесай

Българин гощавал Джейсън Стейтъм в Hell’s Kitchen - slava.bg

Българин може да се похвали, че е гощавал звезди от ранга на артиста Джейсън Стейтъм, както и целия футболен тим на Манчестър Юнайтед. С ястията си е впечатлявал и родни звезди, като ракета №1 Григор Димитров.

Той е началник готвач в един от елитните хотели от веригата Джумейра в Лондон.

„ Монитор “ научи, че кулинарният специалист е израснал в дом за сираци и готви от 12-годишен. Обича да експерементира и мечтае да стане най-известният готвач в света, както и да получи късмет да предава уменията си на други запалянковци. Харесва най-вече българската кухня, само че се увлича още по индийска и испанска.

Мъжът, чието име към този момент се пази в загадка, е един от 18-те участници в новия сезон на конкуренцията Hell’s Kitchen. Той се е явил на кастинг дружно с близо 1500 претенденти, множеството от които са се осъществили в чужбина.

“Монитор “ научи още, че на въпроса като какъв феновете ще го видят в предаването, той дава отговор „ водач “.

За чек от 100 000 лева и контракт за работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов ще се борят още основен готвач на 5-звезден круизен транспортен съд, няколко носители на награди от влиятелни кулинарни състезания, началник във френски ресторант със звезда Мишлен и други.

От екипа на шоуто издават, че прага на Кухнята на Ада този път ще прекрачат готвачи със забележителни външни характерности. Средната възраст на мъжкия тим е 30 години, като най-младият участник е на 24. При дамите междинната възраст е 35 години.

„ За мен Hell’s Kitchen не е шоу.

Това е място, където всеки кулинар може да съобщи и да отстоява себе си.

Практиката през миналите две години потвърди, че най-малко първите трима от финалистите наложително се осъществят по най-хубавия метод. “, разяснява началник Ангелов.

Припомняме, че новият сезон на Hell’s Kitchen ще се завърти под мотото „ Емоции под налягане “. Актуалната порция епизоди започва на 25 февруари в 21 ч по Нова тв.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР