Българин, който е подсъдим за измами с кредитни карти, беше

...
Българин, който е подсъдим за измами с кредитни карти, беше
Коментари Харесай

Брутална екзекуция! Българско семейство е убито зверски заедно с кучето! Съпругът е бил забъркан в афери…

Българин, който е обвиняем за измами с кредитни карти, беше екзекутиран дружно със своята брачна половинка в град Кейптаун, Република Южна Африка, заяви Herald Live, базирайки се на информация на полицията.

50-годишният Анджело Димов и брачната половинка му, Незабравка Пеева, са убити в главата в техния дом. Силите на реда разкриха, че преносимите компютри и телефоните им са били откраднати от похитителите, които се търсят от полицията. Полицията разказа бруталното ликвидиране като „ екзекуция”.



Двамата имат дъщеричка, която е на шест години. Властите са разбрали за убийството, откакто нито един от родителите не е отишъл да вземе детето от детската градина. Кучето на българското семейство също е било убито. Съседите не са чули нищо. Пеева е била собственичка на компания за произвеждане на торти и други сладкарски произведения. Приятел на фамилията разкри, че бизнесът й е бил сполучлив, само че тя не знаела нищо за „ бизнеса “ на своя брачен партньор.

Срещу него са били повдигнати обвинявания за банкови измами. Той прекарвал огромна част от времето си отвън африканската страна. Една от версиите е, че убийството е обвързвано с незаконната активност на Анджело Димов. Според различен източник през месец декември предходната година сътрудникът на българина поставил бронирани стъкла и издигнал стени в своя дом, откакто станал обект на въоръжен обир. Разследването по случая продължава.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР