Българин е починал в Солун, след като е бил нападнат

...
Българин е починал в Солун, след като е бил нападнат
Коментари Харесай

Българин е убит в Солун при меле между агитки

Българин е умрял в Солун, откакто е бил атакуван от футболни почитатели и след това прегазен от кола.
Гръцката полиция оповестява, че 28-годишната жертва и още двама негови български другари били атакувани през вчерашния ден следобяд от към 15-20 почитатели на футболния клуб ПАОК, въоръжени с прътове.
Нападението станало покрай паркинг в центъра на града. Българите били пребити, а по време на побоя 28-годишният мъж се озовал на улицата и бил прегазен от кола. Останалите двама нападнати българи не са със животозастрашаващи рани.
Полицията търси лидера на колата и изчаква резултатите от аутопсията, с цел да откри дали българинът е умрял от прегазването или вследствие на побоя.
14 души са били задържани по отношение на трагичния случай.
Нападнатите българи са били почитатели на българския клуб Ботев Пловдив, чиито поддръжници са свързани с основания в Солун тим Арис, който е най-големият противник на ПАОК в града. Вчера тримата българи са били на дербито Арис-ПАОК в Солун, на което Арис надви над ПАОК с 4 на 2.
Пловдивските медии и организации на почитатели разкриха самоличността на починалия в Солун последовател на Ботев. Според изявленията името му е Тоско Бозаджийски. Той е разказан като водеща фигура във всички организации свързани с "канарчетата ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР